Foto: Víctor García durant la roda de premsa d'aquest dijous. Autor: Marc G.

Víctor García confia a sumar la primera victòria a Saragossa

El jugador cedit pel Real Valladolid està sent un dels protagonistes en positiu d’aquest inici de temporada. L’extrem dret ha comparegut aquest dijous després de la suspensió del partit que s’havia de jugar anit a la Nova Creu Alta contra l’Alcorcón i en la prèvia del xoc de diumenge davant el Real Zaragoza a La Romareda. García ha explicat com s’ha adaptat l’equip a les circumstàncies i confia a sumar els primers tres punts aquesta jornada.

Víctor García ha arrencat explicant com ha viscut l’equip la suspensió del CE Sabadell – AD Alcorcón: “Sabíem que podia passar. Nosaltres volíem jugar i intentar la victòria contra l’Alcorcón. Ens hem hagut d’adaptar ràpid a les circumstàncies i pensar exclusivament en el partit de diumenge”. L’inici de temporada del conjunt arlequinat no ha estat el millor. Després de cinc derrotes consecutives i aquest ajornament, haurà de visitar La Romareda. Preguntat per l’estat anímic dels companys, és optimista: “El vestidor està tranquil i unit. És un moment complicat, però estem en el camí i tenim moments molt bons durant els partits que hem d’allargar-los per aconseguir la victòria que tant necessitem”.

Una primera victòria que, en cas de produir-se, seria lluny de la Nova Creu Alta. García ha explicat que, davant la situació que viu l’equip, l’escenari és indiferent: “Jugar a casa o fora no és tan important com abans. Sabem de les nostres capacitats i podem treure els tres punts contra el Zaragoza“. El davanter ha comentat els aspectes a corregir per començar a sumar: “El treball ha de ser conjunt. Ens estan faltant els gols, però crec que el més important és crear les oportunitats que tenim perquè sabem que els gols arribaran. Tenim jugadors amb capacitats per a fer-ho”.

Un rival imprevisible

El Real Zaragoza serà el pròxim rival del Sabadell, que tornarà a La Romareda, on va viure grans moments. Víctor García ha fet una ràpida anàlisi del conjunt aragonès: “És un equip de molta categoria que té jugadors diferencials. Són un equip amb un joc molt anàrquic, que li agrada tenir molta possessió i gent per dins i creant molta superioritat”. El valencià ha volgut centrar-se en les coses positives i ha donat valor al fet que tindran més descans que el rival. Personalment, García està content amb el seu rendiment tot i admetre les dificultats: “Em va costar adaptar-me al sistema de joc, però ara em noto bé i crec que els resultats són el més important”.

Ian Mackay, jugador Estrella 2019/20

Ahir, el CE Sabadell va anunciar la renovació del patrocini d’Estrella Damm. L’empresa cervesera s’ha convertit en “patrocinador oficial” del club. En l’acte, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, Ian Mackay va rebre el trofeu Jugador Estrella 19/20. El porter gallec ha valorat el premi que atorguen els socis a través de les xarxes socials: “És un orgull, però sense tot l’equip no seríem on som”.

Foto: Mackay amb el trofeu. Autor: CES.
Foto: Mackay amb el trofeu. Autor: CES.

Mackay ha aprofitat per valorar la temporada a LaLiga SmartBank: “És atípica. Tenim dos partits menys, no estem donant amb la tecla i només ens queda seguir entrenant i lluitar per aconseguir un resultat positiu com abans millor”.

Foto portada: Víctor García durant la roda de premsa d’aquest dijous. Autor: Marc G.