Tennis Taula Sabadell

Homenatge al tennis taula sabadellenc

Aquest diumenge s’ha celebrat la final de la primera edició de l’Open Santi Vidal instaurat pel Tennis Taula Sabadell i que es va jugar aquest diumenge a l’Espai Emprius.

Un cara a cara de dos palistes de la categoria de veterans, Pere Weisz del Tennis Taula Sabadell i el sabadellenc del Girbau Vic TT, Jordi Carceller. Carceller ha estat el guanyador després de vèncer a Weisz per 3 sets a 2. Una final que ha arbitrat el col·legiat internacional Santi Vidal, el gran homenatjat de la cita, que es va federar en el tennis de taula fa 70 anys i que ha jugat en nombrosos clubs de la ciutat com el Club Ping Pong Sabadell, Artilene, Artextil, SC Colon, CN Sabadell, SCR El Ciervol i Falcons.

Vidal ha viscut l’homenatge al costat dels seus fills en una jornada inoblidable que ha comptat amb la presència de moltíssims veteraníssims catalans com el campió del món de 90 anys, Joaquim Renom, el president d’Honor de la Federació Catalana Jordi Prat i el Tinent Alcalde i regidor de l’ajuntament de Sabadell, Joan Berlanga.

Per arribar a la gran final, el campió Jordi Carceller ha superat a Xavi Villoro (SCR El Ciervo) en semifinals per 3 jocs a 1 i al vigent campió de Catalunya Jaume Querol (Tortosa) per 3 a 0 en els quarts de final.

Per la seva banda, Weisz va derrotar al mític Josep Madurell (El Centre) en semifinals per 3 a 0 i a Josep Maillo (Canet) als quarts de final per 3 a 0. En una ronda de quarts on Madurell, que va acabar tercer, es va desfer d’Andrés Cano (Tennis Taula Sabadell) i Xavi Villoro (Ciervo) de Josep Martínez (Vilafranca).

Destacar l’actuació de Cano que ha passart com a primer de grup després de superar a Villoro i Josep Maillo. Un Maillo que ha eliminat en vuitens a Joan Weisz (TTS). Ronda en la qual també va perdre Mònica Weisz (Tennis Taula Sabadell) contra el Madurell, Jordi Vila (Ciervo) davant Andrés Cano i Juan Ortega (Ciervo) enfront de Pere Weisz.

Carceller Tricampió i Benito García guanya l’Open B

El sabadellenc del Girbau Vic TT Jordi Carceller ha alçat el títol de l’Open Santi Vidal i ha aconseguit la victòria final en el Tri Open, competició a tres punts amb eliminatòria directa. Carceller va vèncer en la final a Xavi Villoro. Tercera plaça per a Josep Madurell i quarta per a Alejandro Chacón (Ateneu 1882).

El campió de l’Open “B” ha estat Benito García (Olesa) que va superar en la final a Miguel Maldonado (Congrés). En semifinals, García ha guanyat a Francesc Xavier Ortíz (UE Sant Cugat) i Maldonado a Jorge Miguel Sen (Amics de Terrassa).

El proper 18 de febrer els membres del Tennis Taula Sabadell tenen una cita amb la jornada benèfica.

Foto portada: Lliurament de la copa al campió del Trneuig. Autor: Cedida.