La Llanera Trail torna el 21 de gener

La Llanera Trail 2017 from La Llanera Trail on Vimeo.

El diumenge 21 de gener es durà a terme la tercera edició de La Llanera Trail, la marató i mitja marató per muntanya de Sabadell, que organitza la Unió Excursionista de Sabadell (UES). 

Segons informe l’entitat excursionista, és una de les primeres maratons de muntanya de l’any i una de les primeres cites del calendari esportiu de l’any a la ciutat. La cursa arriba a la tercera edició. L’any 2017 va tenir 700 corredors.

La mitja marató té un desnivell positiu de 380 metres mentre que la marató té un desnivell positiu de 1.280 metres. La UES destaca que és una prova de dificultat mitjana, ideal per a iniciar-se en aquest tipus de curses. Els dos recorreguts comparteixen bona part del traçat, entre Sabadell, Castellar i Sentmenat, camí del Puig de la Creu, el punt més alt de la marató. En aquesta tercera edició es recuperen alguns corriols poc accessibles des e la ventada del desembre de 2015.
La Llanera Trail vol unit ciutat i entorn natural donant a conèixer les possibilitats que té Sabadell per a la pràctica de qualsevol esport a l’aire lliure. A més, durant el dia hi haurà animació, tabals i diables a la plaça del doctor Robert.

Si voleu participar, les inscripcions estan obertes fins el dia 11 de gener i es poden fer per internet o a la secretaria de la UES, al carrer Salut (Centre).