CNS-Bisontes

La Pia escala posicions i el Club segueix caient

• El Club Natació acusa una mala primera meitat i no pot amb el Castellón (4-7).

• L’Escola Pia rasca un empat a l’últim sospir en un gran partit a l’Hospitalet (3-3).

L’Escola Pia acusa la falta de punteria i en gran partit del conjunt a l’Hospitalet no aconsegueix passar d’un empat, aconseguit en els últims instants. El Natació Sabadell no pot plantar cara a casa davant un Bisontes Castellón molt intens i contundent

Després de la derrota a la pista de l’etern rival, però amb un bon regust pel partit fet, els de Diego Blanco confiaven en l’afició de Cal Balsach per recuperar el camí de la victòria. Una mala primera meitat i un rival molt contundent i intens, han esvaït qualsevol opció dels sabadellencs. El match ha començat força igualat, sense un dominador clar, i amb primeres ocasions per tots dos conjunts: un segon pal força clar dels visitants, i un llançament de Ferran Ruiz pels locals. Amb el pas dels minuts però, la contundència física i la intensitat dels castellonencs s’ha fet notar i als cinc minuts han obert el marcador. Els nedadors han sapigut sobreposar-se a l’estocada i mantenir la igualtat. No obstant, una relliscada de ‘Chato’ d’últim home ha permès als visitants fer el segon a plaer.

Amb el 0 a 2, el Natació Sabadell ha patit amb més ocasions del Bisontes, solucionades amb contundència per Marc Torras i fins i tot per algun jugador sota pals, i només ha gaudit d’alguna ocasió aïllada de les botes d’Álex Llamas, amb internades per banda o xuts llunyans. A falta de vuit minuts del descans però, mala sort pels locals quan una passada al segon pal dels visitants l’ha colat en pròpia porteria Álex Baldovi en el que ha suposat el 0 a 3. Marcador contundent per un Natació Sabadell que ha vist com pràcticament totes les ocasions dels valencians han acabat en gol. Tot i així, a falta de dos minuts pel descans, l’han tingut els de Diego Blanco des dels deu metres, però el llançament d’Álex Borrego l’ha aturat el porter visitant. Pràcticament a la jugada següent, gerro d’aigua freda quan Genís en una jugada individual ha anotat el 0 a 4. Jugada en la que Marc Torras ha caigut lesionat, i l’ha substituït Salva Montero.

A la represa, els nedadors han buscat la èpica i per poc no ho han aconseguit. Als cinc minuts de joc, una gran jugada individual de Pep Girvent ha permès retallar distàncies, i només uns segons més tard el visitant Cassio ha estat expulsat per doble groga. Moment crucial, amb possibilitats molt elevades del Club per posar-se 2 a 4. Tot i així, la sort no ha estat de cara pels locals i les rematades amb superioritat han acabat a la fusta. I no només això, amb inferioritat, els visitants han aconseguit anotar el cinquè en un contracop. Un 1 a 5 que ha fet molt mal als sabadellencs que pràcticament han abaixat els braços. Aquest marcador s’ha mantingut durant força minuts fins que a falta de cinc el Bisontes ha fet el sisè. L’1 a 6 ha obligat a Blanco a apostar pel porter-jugador i el joc de 5 ha permès als nedadors anotar fins a 3 gols més – Llamas, en pròpia porteria i Borrego – però un error en la circulació també ha permès a Guille anotar pels de Castelló. Tot, amb el resultat definitiu de 4 a 7, que ha confirmat la derrota local.

Aquesta ensopegada deixa als nedadors catorzè, en posicions de possible descens, empatat a punts amb el Barceloneta, conjunt que marcaria una salvació assegurada. El proper diumenge, els de Diego Blanco buscaran refer-se, però hauran d’esforçar-se de valent ja que els toca visitar una pista complicada com la del Cerdanyola, pavelló on l’Escola Pia mateixa va caure 7 a 3.

Un gol de Pepe Font a falta de 15 segons dóna un punt a l’Escola Pia (3-3)

Després de la gran victòria al derbi l’Escola Pia s’ha desplaçat a una pista força complicada com la de l’Hospitalet, conjunt amb els mateixos punts que els sabadellencs. L’encontre ha començat d’allò més igualat amb dos conjunts ofegant-se amb una pressió altíssima. Els visitants amb un punt més d’intensitat però perdonant excessivament a l’hora de rematar, tenint ocasions força clares. A l’equador del primer temps però, els locals han estat més llestos en l’execució d’una falta, i agafant desprevinguts als sabadellencs han obert la llauna. L’avantatja local no ha durat gaire però i als pocs minuts Oriol Comadran amb un potent xut a l’escaire ha signat l’empat. Els últims minuts del primer acte però, els pitjors dels visitants que han vist com a falta de cinc minuts els del Baix Llobregat feien el 2 a 1 en aprofitar una pèrdua; i a l’últim minut en un córner el 3 a 1. Càstig excessiu pels d’Ernest Cardona.

A la represa però, els de Can Colapi no han tirat en cap moment la tovallola i han sortit més endollats que els locals. El domini ha sigut clarament visitant però en la definició els sabadellencs han seguit perdonant, en part, per culpa d’una gran actuació del porter local. Finalment, i després de molta insistència, a falta de només cinc minuts pel xiulet final Carlos Povedano ha donat esperances als col·legials fent el 3 a 2 al segon pal. El gol, ha fet creure als visitants que han arriscat amb el porter-jugador a falta de tres minuts. Els de Cardona han seguit fent circular la pilota amb molt de sentit, però de nou, les rematades no s’han acabat de concretar.

Per fi, a falta de només 15 segons Pepe Font ha aconseguit transformar la diana de l’empat. A la èpica, l’Hospitalet ha tret el porter-jugador però ja no hi ha hagut temps per més. Empat amb bones sensacions pel gran partit dels d’Ernest Cardona i gust a victòria pel gol als últims segons, però pensant que amb més punteria s’hagués pogut treure alguna cosa més. Amb aquest punt els de Can Colapi ascendeixen fins a la setena posició amb 18 punts, els mateixos que el sisè, el mateix Hospitalet, a sis de les posicions de Copa i a nou del líder el CCR, que a més té un partit pendent. El proper dimecres al vespre, els col·legials buscaran retallar posicions amb els de dalt precisament amb un rival directe, el filial del Catgas Energia Santa Coloma i comptarà amb tot el suport de l’afició al Pavelló del carrer Garcilaso.

El Grups Arrahona recupera la victòria i es manté líder de la categoria

Després de la primera derrota de la temporada a Arenys, els de Nobau volien si o si recuperar el camí dels tres punts, mantenir-se al capdavant de la classificació i sobretot, recuperar la moral. Han hagut de fer-ho fora de casa, per segon partit consecutiu, i al pavelló Nou de Santa Coloma, pista també del Sagarra. Al parquet, s’ha vist al primer temps un Arrahona amb el domini de l’esfèrica i un Sagarra tancat a camp propi evitant qualsevol ocasió clara dels visitants. L’equació ha portat al partit al descans amb empat a zero. A la represa, el sabadellencs han trobat la clau de cara a porteria i els gols d’un dels màxims golejadors de l’equip, Raúl Prados i del capità David Feria han sentenciat el match. Als primers minuts de la segona meitat, Prados ha fet el 0 a 1 que ha donat tranquil·litat als visitants. El 0 a 1 s’ha mantingut fins pràcticament al final del partit, quan als últims minuts un altre gol de Raúl i un de David Feria han sentenciat l’encontre amb el definitiu 0 a 3. Bon partit dels de Nobau en una pista gens fàcil.

Amb aquest triomf, els arrahonistes es mantenen líders amb 22 punts, però segueixen tenint al Lloret a tocar amb el mateix nombre de punts. D’aquí a dues setmanes, per fi a casa, els de Nobau rebran al Parets, tercer classificat amb 20 punts. Imprescindible la victòria per seguir líders.

FITXES TÈCNIQUES:

CN Sabadell 4 – 7 Bisontes Castellón

CN Sabadell: Marc Torras, Ferran Ruiz, Pep Girvent (1), ‘Chato’, Álex Borrego (1), Álex Llamas (1), Marc García, Pau Puigdomènech, Álex Baldovi, Salva Montero.

L’Hospitalet Bellsport 3 – 3 CE Escola Pia

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Oriol Comadran (1), Dani Castro, Jordi Sardà, Carlos Povedano (1), Carles Comadran, Adrián Castro, Llorenç Tarrés, Jordi Torras, Pepe Font (1), Sergi Ruiz.

CFS Sagarra 0 – 3 Grups Arrahona Studi Barcelona

Grups Arrahona: Álex Marcos, David Feria (1), Lluis Masdéu, Francisco J. Venegas, Raúl Prados (2), Aitor Rodríguez, Juan José Sanjuan, Jaume Figueras, Aitor Hermoso.

Foto portada: un moment del partit entre el CN Sabadell i el Bisontes Castellón. Autor: C, Domènech.