Women Race

La Women Race de Sabadell, ja per al 2021

L’organització de la sisena cursa Women Race, a càrrec d’El Corte Inglés, ha decidit cancel·lar l’edició d’aquest any de la cursa, amb més de 2.000 corredores cada any, a causa de la incertesa causada per la pandèmia del coronavirus. 

La Women Race va començar el seu camí a Sabadell en solitari però fa un parell d’anys va passar a forma part dels actes de la Festa de l’Esport de Sabadell, sent-ne el seu acte més multitudinari. La Festa de l’Esport 2020 s’ha ajornat, tot i que encara es té l’esperança de poder-la fer a la tardor. Però la Women Race ja es farà de nou l’any 2020. La cursa estava previst per al diumenge 7 de juny.

Davant l’actual estat d’alarma i veient els protocols de salut i seguretat recomanats per a esdeveniments multitudinaris, l’organització ha decidit suspendre l’edició d’aquest any. La cursa tornarà de nou la primavera del 2021.

Altres actes suspesos

La Women Race s’uneix a un seguit d’activitats que s’han anat suspenent al llarg de les passades setmanes: l’Aplec de la Salut, la fira Medievàlia, la romeria andalusa dels Ballesteros, la temporada cultural, la majoria de festes majors als barris i la pràctica totalitat d’activitats socials, culturals i esportives de la ciutat fins ja ben entrat el mes de juny. A hores d’ara el gran interrogant és saber si es farà la Festa Major, al setembre. Sant Cugat, que la celebra a començaments de l’estiu, ja l’ha cancel·lat.

Foto portada: sortida de la cinquena edició de la Women Race de Sabadell. Autor: David B.