Foto portada: la nova cara visible del CE Sabadell, Esteve Calzada, a la gespa del Temple. Autor: R.Benet.

L’aterratge d’Esteve Calzada al CE Sabadell, en 10 frases

La cara visible del nou Centre d’Esports Sabadell, Esteve Calzada, s’ha presentat aquest dimecres. L’empresari del món del futbol ha explicat el seu full de ruta. Calçada ha assegurat que posa el seu grup empresarial a treballar pel CE Sabadell i no al revés.

Calzada s’ha presentat mitjançant un Power Point, on ha presentant les seves línies mestres, abans d’atendre les preguntes dels mitjans de comunicació. Les seves principals frases són les següents:

  1. “Volem consolidar el CE Sabadell a Segona Divisió A però no vol dir que pujarem demà o demà passat. Serem realistes: costa molt pujar. Hem fet els números i el pla de negoci pensant que ens costi entre tres i cinc anys pujar. La Segona B és dificilíssima”.
  2. “Per gestionar el CE Sabadell cal solvència econòmica i coneixement del món del futbol”.
  3. “Darrera nostre no hi ha xeic qatarí ni estem vinculats a cap país. No vincularem el club a altres nacionalitats malgrat que entre els inversors puguin haver-hi persones de nacionalitat diversa. Mantindrem els vincles. El Manchester City no té res a veure en aquest projecte”.
  4. “Som gent honesta, som gent treballadora i som gent humil. Pensem que som gent vàlida: tenim experiència, sabem fer les coses i tenim el respecte de la indústria del futbol.
  5. “El Sabadell ha de recuperar el respecte i ser respectat”.
  6. “La pedrera ha de tenir molt carinyo i ha de nodrir molt el primer equip”.
  7. “Volem sentir-nos molt a Sabadell, a la ciutat i a la resta de clubs. Em sembla molt innovador l’acord presentat per l’Ajuntament per agermanar els clubs”.
  8. “El CE Sabadell té un 35 per cent més de socis que la mitjana de la categoria”.
  9. “El motor del Sabadell està gripat i volem que comenci a funcionar. El club pot generar més recursos des de ja. No hem vingut a tirar diners ni a especular. Pensem que el club ha de ser atractiu per tothom. El risc és que l’inversor quan ha perdut diners un any, un segon any, un tercer any i un quart any acabi cansant-se i marxant. El club ha de maximitzar els seus propis recursos. Cal una empenta inicial”.
  10. “Difícilment veureu 10 jugadors representats per PrimeTimeSport jugant al Sabadell. L’empresa i els seus executius ens posem al servei del club i no al revés. Hi hem de guanyar tots. La nostra forma de guanyar és que el club pugi i tingui més valor”.