El decisiu CE Sabadell – Barça B, i tot l’esport, es disputarà a porta tancada

El govern espanyol ha decidit aquest dimarts que tot l’esport es disputi a porta tancada fins a l’abril. Les competicions no s’aturaran, però seguiran el seu curs sense espectadors a les grades i afectarà a categories tant professionals com amateurs. La mesura s’ha pres amb l’objectiu de prevenir el contagi del coronavirus, que s’ha cobrat 35 morts a Espanya.

Aquesta decisió, que serà comunicada després de la reunió del Consell de Ministres, afectarà de ple l’esport sabadellenc. El partit que havia d’enfrontar el CE Sabadell i el filial del FC Barcelona a la Nova Creu Alta és el principal esdeveniment perjudicat. El duel, que preveia reunir una gran afluència de públic per la situació classificatòria d’ambdós equips, es jugarà a porta tancada. La jornada només es podrà seguir des de casa.

A més, totes les entitats esportives de la ciutat es veuran obligades a desenvolupar les seves competicions a porta tancada. La mesura, que serà comunicada als clubs i les federacions aquest dimarts, afectaria les pròximes tres jornades. El retorn dels espectadors a les grades es produiria, a priori, el cap de setmana del 5 d’abril. Tot depèn, però, de l’evolució de la malaltia. Ara com ara, l’estat espanyol suma 1.446 infectats i 35 morts pel coronavirus.

Foto portada: la Nova Creu Alta des de l’aire. Autor: @aeroclubbs via Twitter.