institut Castellarnau - 24 hores motociclisme Catalunya

L’Institut Catellarnau obté la tercera posició en les 24 hores de motociclisme de Catalunya

Aquest cap de setmana s’ha disputat al Circuit de Barcelona – Catalunya les 24 hores de motociclisme de Catalunya on hi ha participat per catorzena vegada l’Institu Castellarnau.

L’Institut sabadellenc ha realitzat una fita fins ara no aconseguida per un centre de Formació Professional, assolir la tercera posició en la categoria general i la segona posició en la seva categoria, la O-SBK.

En aquesta fita hi ha participat un total de 60 alumnes i 12 professors, que s’han encarregat durant el curs de la preparació mecànica, adequació de carenats i de la retolació de la motocicleta Kawasaki ZX10R i de tota la part logística que necessita la participació en aquest esdeveniment.

institut Castellarnau - 24 hores motociclisme Catalunya
L’equip de l’Institut Castellarnau. Autor: Cedida.

D’altra banda, el departament de Sanitat de l’institut s’ha format durant el curs per poder realitzar el seguiment de l’estat físic dels pilots i poder actuar en cas de necessitat.

En un comunicat, els membres de l’IES Castellarnau han lamentat la pèrdua del pilot Enric Saurí i han traslladat el “seu més sentit condol a la seva família, amics i a l’equip Gaspar”.

Foto portada: l’equip de l’Institut Castellarnau celebrant la tercera posició. Autor: Cedida.