Premi a l'Esportivitat. Autor: David B.

Lliurats els Premis a l’Esportivitat del Panatlhon Club

La 12a edició del Premi a l’Esportivitat del Panatlhon Club ha estat un doble reconeixement al jove atleta Marc Rodríguez i a l’entrenador de l’infantil A del Mercantil Josep Salmerón.

El doble Premi a l’Esportivitat, distinció que atorga Panathlon Sabadell i l’ajuntament de Sabadell per distingir i ressaltar els valors positius que té l’esport, especialment els que fan referència a la formació humana, la tolerància, la solidaritat, el respecte al contrincant i a les normes vigents, s’han lliurat aquest dimarts a la tarda al Casal Pere Quart.

L’atleta Marc Rodríguez ha rebut el guardó per la seva actitud solidària, de companyonia i d’esportivitat en la cursa infantil La Nostra, quan va ajudar un amic que havia caigut poc abans d’entrar a la línia d’arribada.
El segon guardonat ha estat Josep Salmerón del CE Mercantil, que ha rebut el guardó a l’esportivitat pel seu joc net, comportament digne i de respecte a l’equip contrari, en un partit de categoria infantil preferent contra la UE Rubí. Durant el transcurs de l’encontre, un jugador rival va quedar estès sobre la gespa. Això va provocar que els seus companys s’aturessin i l’acció acabés amb un gol del Mercantil. A la següent jugada, Salmerón va demanar als jugadors del seu equip que es deixessin marcar un gol pel Rubí, en una acció d’esportivitat.

Foto portada: lliurament del Premi a l’Esportivitat. Autor: David B.