Foto portada: moment en que Durán es llença a l'aigua abans de temps. Captura de pantalla de TVE.

L’odissea de Miguel Durán

El nedador del Club Natació Sabadell Miguel Durán ha viscut una inusual odissea en la seva prova de 400 lliures en els Jocs Olímpics de Rio 2016.

L’extremeny que milita a les files del CN ​​Sabadell va caure a l’aigua quan era al suport de sortida. Reglament en mà això és una desqualificació, així que seguint les instruccions dels jutges va recollir la seva roba i amb un rictus de dolor es va retirar cap al vestidor. Silenci a la piscina, i de cop i volta, els jutges van decidir que podia nedar, el van buscar i tornar a la posició de sortida.

Però, és clar, amb tot aquest enrenou Miguel va nedar desconcentrat, va concloure vuitè en la seva sèrie amb 3.53.40, lluny del seu millor temps personal que és rècord d’Espanya i va aconseguir a Can Llong a l’Open de Primavera: 3.48.96. Amb el seu crono s’hauria classificat en el lloc 23, avui ha quedat en el 37. De ben segur Miguel estava per rebaixar la seva plusmarca nacional.

Ignacio, fora dels 100 papallona

Judit Ignacio en els 100 papallona va sortir a trencar el gel, la seva prova són els 200, però va quedar la setena de la seva sèrie, 58.61, i la 31 una del rànquing general. Caldrà confiar-ho tot al doble hectòmetre on competirà amb l’estrella de l’equip espanyol, en altre temps nedadora del Club, Mireia Belmonte.

Gallardo bat el rècord d’Espanya amb el 4×100

Finalment, la nedadora Fátima Gallardo va nedar el relleu 4 x 100 lliures en el que es va batre el record d’Espanya, amb 3, 40.64.

Foto portada: moment en que Durán es llença a l’aigua abans de temps. Captura de pantalla de TVE.