Maica Garcia, millor esportista del 2018

La waterpolista del CN Sabadell s’ha fet amb el guardó més important a la Gala de l’Esport de Sabadell, que s’ha celebrat aquesta tarda al Teatre Principal de la ciutat. El Club Tennis Sabadell ha estat nomenat millor entitat de l’any. La Unió Esportiva Sabadell Nord ha rebut un reconeixement especial pels seus èxits recents.

La jugadora de waterpolo sabadellenca Maica García, subcampiona de l’Eurolliga de waterpolo femení del passat any amb el CN Sabadell, ha estat la guanyadora de la Festa de l’Esport. Queralt Castellet i Aleix Gómez han estat el segon i tercer classificats respectivament. Fora del podi han quedat noms com el de David de la Cruz o Cristian Tello.

Pots veure l’àlbum a Flickr: ‘66 Festa de l’Esport‘ o la nostra pàgina de Facebook. 

66 Festa de l'Esport Sabadell

D’altra banda, el Club Tennis Sabadell s’ha fet amb el guardó a millor entitat del 2018. L’entitat tenística ha superat el Cercle Sabadellès 1856 i la Unió Excursionista de Sabadell, que ha completat el podi. Tot i que no ha pogut fer-se amb el premi, la UE Sabadell Nord ha gaudit d’una menció especial per l’ascens a Primera Catalana, on jugarà de nou la pròxima temporada després d’assolir recentment la permanència a la categoria.

Jordi Gil, premi Joaquim Gorgori

El periodista sabadellenc del diari Sport, Jordi Gil, ha estat guardonat amb el premi Joaquim Gorgori en reconeixement a la tasca de difusió de l’esport. Gil, en un gest d’humilitat, s’ha mostrat sorprès pel fet que, segons ha reconegut, la ciutat gaudeix de molt bona salut periodística i compta amb importants professionals del sector.

Com és habitual, el CN Sabadell ha rebut un reconeixement especial. El club fa anys que no competeix amb la resta de les entitats esportives sabadellenques a causa del seu inigualable potencial. El femení del CNS, guanyador de l’Eurolliga de waterpolo femení, també ha estat homenatjat. El president, Claudi Martí, ha agraït la ciutat el seu compromís amb l’esport i, com altres representants, ha lloat la tasca de la regidora d’esports en funcions, Marisol Martínez, que ha acabat emocionada.

Una festa amb molt art

Aquesta edició ha tingut una forta presència de cultura artística. La soprano Núria Vilà ha estat l’encarregada d’obrir i tancar una gala plena d’actuacions. Els membres de l’escola de pole dance, InGravity Studio, han amenitzat les pauses amb balls en barra que han arrencat grans aplaudiments.

Foto portada: Maica Garcia durant la gala. Autor: David B.