Foto portada: l'Eix Macià, abans de la sortida. Autor: R.Benet.

Més de 1.600 corredores a la tercera Women Race de Sabadell

Per tercer any consecutiu Sabadell i el Corte Ingés juntament amb Oncolliga han tornat a vestir els carrers de la ciutat plens de solidaritat i esport amb la Woman Race i els seus 5km de recorregut.

La tercera edició de la Woman Race ha servit per consolidar aquesta cursa solidària, que respecte l’edició anterior ha augmentat en un 50 per cent les seves inscripcions arribant als 1.650 dorsals. Finalment 1.530 corredores s’han calçat les bambes per sortir a córrer contra el càncer. La resta de dorsals, uns 120 ha estat pel sexe masculí, que tot i ser una cursa femenina, també hi tenen cabuda.

Si no pots veure les fotos, fes-ho a Flickr: ‘Women Race Sabadell 2017‘ o al Facebook de iSabadell.

Puntualment a les 9:30 del matí s’ha fet el tret de sortida des de l’Eix Macià, i 17 minuts més tard ha arribat la primera corredora, la castellarenca Laura Vilchez del C.E. Irunwithleiva, que ha liderat la cursa des del primer moment amb força avantatge a Andrea Medina González que ha arribat als 20 minuts de cursa. Només 9 segons després ha arribat la tercera, Angeles García del Kostal. La guanyadora ha repetit podi com l’anterior edició, i fins hi tot aquest any ha pogut millorar la seva marca a un minut. I anaven passant els minuts i a la línia de meta no es deixaven de veure cares d’alegria, abraçades i també cares d’esforç, que ha valgut la pena per seguir lluitant per una causa com aquesta.

Increment en dorsals i en solidaritat

Un dels creixements d’aquest any ha estat també en els ingressos al Dorsal 0, on molts dels que no han pogut assistir, o fins hi tot córrer els cinc quilòmetres han aportat diners a la lluita contra el càncer, que Oncolliga íntegrament com a entitat beneficiària.

El director comercial d’El Corte ingés a Catalunya, Jordi Romañach, ha valorat molt positivament aquesta tercera edició i un any més molt agraït a Oncolliga: “Oncolliga fa una feina brutal, i estem molt agraïts a la seva tasca i encantats d’ajudar-los. El missatge de mica en mica va quallant a la ciutat i fa que aquesta cursa es vagi consolidant any a any”. D’altra banda també ha valorat la festa d’avui la regidora d’esports de l’Ajuntament, Marisol Martínez: “el que hem vist avui és un èxit de ciutat. És una cursa que va creixent cada any, i aquest és l’objectiu: créixer i sensibilitzar a la gent”.

Foto portada: l’Eix Macià, abans de la sortida. Autor: R.Benet.