Foto portada: la cursa de cap d'any del 2017. Autor: David B.

La novena Cap d’Any Race tindrà també cursa de 10 quilòmetres

La Cap d’Any Race de Sabadell, coneguda també com la cursa de Sant Silvestre de la ciutat (abans La Nostra) és una de les grans propostes esportives que es presenta de cara al Nadal. Tindrà lloc el 31 de desembre i s’iniciarà i finalitzarà a la plaça de la Creu Alta. Com a novetat d’enguany, hi haurà una cursa de 10 km, mantenint la tradicional de cinc quilòmetres. 

La cursa de Sant Silvestre ja és tot un clàssic que se celebri a la ciutat l’últim dia de l’any, recorrent molts dels carrers principals. Aquest any és la novena edició i s’incorpora una nova distància: els 10km, a banda dels ja consolidats 5km i la cursa infantil. Els preus de les inscripcions seran iguals als de l’any passat, la de 5km valdrà 12 euros, la infantil 5 euros i finalment, la novetat dels 10km, 14 euros.

Tots els diners que es recaptin amb les inscripcions a cadascuna de les tres proves aniran destinats a campanyes de la lluita contra el càncer. Com a iniciativa per col·laborar amb el Rebost Solidari de Sabadell, es demana als inscrits que portin sabó.

Des de l’organització s’espera que la cursa d’aquest any superi l’índex de participació ciutadana, ja que aquest esdeveniment esportiu és un dels principals a la ciutat. A més, amb la quantitat de participants la Sant Silvestre de Sabadell s’ha convertit, darrere de la de Barcelona, en la més popular de Catalunya. L’acostumen a córrer unes 2.000 persones.

Foto portada: la cursa de cap d’any del 2017. Autor: David B.