Foto portada: l'equip femení de waterpolo del CN Sabadell, quan va guanyar l'Eurolliga. Autor: David B.

El CN Sabadell, gran triomfador dels premis de l’esport català

Premi per partida doble per al Club Natació Sabadell als premis que atorgarà la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) en la Festa de l’esport català. La nedadora artística del Sabadell Ona Carbonell ha estat escollida millor esportista femenina. Per la seva part, l’equip femení de waterpolo ha estat escollit el millor equip. 

Difícil tenir millors resultats per a una entitat en aquests guardons. La barcelonina Ona Carbonell, des de fa anys a les files del Sabadell, ha estat reconeguda com a millor esportista femenina. Ja és l’esportista espanyola amb més medalles en campionats mundials (suma un total de 23). L’any passat se’n va penjar tres als mundials de natació de Gwangju (Corea del Sud).
En quant al millor equip el premi ha estat per l’equip femení de waterpolo del CN Sabadell. Les esportistes entrenades per David Palma van fer una temporada 2018-2019 rodona, històrica, amb un ple de títols, culminat amb la cinquena Eurolliga, que van guanyar a Can Llong de forma memorable amb una remuntada històrica que passarà als anals del waterpolo (més info: ‘CN Sabadell, campió en una final antològica‘). A més, van guanyar la Lliga i la Copa de la Reina, entre altres.

El premis es lliuraran durant la celebració de la 23a Festa de l’Esport Català del 2019 que es farà al CaixaForum de Barcelona el pròxim 14 de gener, en una gala que serà retransmesa en directe per Esport 3.

Foto portada: la capitana del CN Sabadell, Olga Domènech, recollint l’Eurolliga, la passada primavera a Can Llong. Autor: David B.