Foto portada: l'equip femení de waterpolo del CN Sabadell, quan va guanyar l'Eurolliga. Autor: David B.

El CN Sabadell tercer a la Copa d`Espanya

Llarg cap de setmana a la piscina Pere Serrat on es disputava la Copa d’Espanya de Clubs en la categoria de divisió d’honor.

El que menys importava aquí eren les marques, que també n’hi va haver, sinó les classificacions, els punts, i en aquest sentit el Club Natació Sabadell s’ha classificat tercer en categoria femenina amb 421 punts, per darrere de CN Sant Andreu, equip amfitrió i el que major avantatge va obtenir amb tres rècords d’Espanya de Clubs i dos absoluts en relleus amb 606 punts i el Club Natació Gredos San Diego amb 493 punts.

En categoria masculina el CN Sabadell no va poder accedir a podi, va ser quart amb 416 punts, en un rànquing que va liderar el Real Canoe amb 544, Gredos Sant Diego 438 i Sant Andreu 422. El potencial de la natació catalana en altre temps dominador gairebé absolut dels rànquings queda molt atomitzat davant la puixança dels equips madrilenys, com Canoe i Gredos.

Foto portada: l’equip femení de waterpolo del CN Sabadell, quan va guanyar l’Eurolliga. Autor: David B.