CN Sabadell Can Llong

Els nedadors locals no entrenaran fins que reobri el Club

Les noves normatives per a esportistes emanades del Consell Superior d’Esports i les autoritats sanitàries preveuen que es pugui entrenar guardant una sèrie de cauteles a partir de la setmana que ve.

La natació és un esport complex per entrenar-se, encara que ens arriben notÍcies de països del nostre entorn que ja han començat a llançar-se a la piscina com el cas de la italiana Federica Pellegrini o components dels equips danesos que estan tornant als seus entrenaments.

Un portaveu del CN Sabadell ha informat que fins que no es reobrin les instal·lacions de Can Llong i Montcada, els nedadors seguiran sense entrenar, ja que no hi ha cap competició a la vista. La mateixa sort corren els waterpolistes i practicants d’artística. No obstant això a partir del dia 11 es reobre el CAR de Sant Cugat, i en principi els esportistes becats tornaran a entrenar-se, incloses les disciplines aquàtiques, aquests si, guardant certes cauteles de seguretat i higiene.

Les grans competicions de la temporada han quedat ajornades de moment. Segons l’evolució de la pandèmia a finals d’agost podrien disputar-potser els Europeus de Natació a Budapest, que es van suspendre momentàniament. Però fins a principis de juny la LEN (Lliga Europea de Natació) no prendrà una determinació. Aquest període de “sequera” pels esportistes, en el cas que es disputin les proves, suposarà que els nedadors aniran amb una preparació molt compromesa.

Foto portada: CN Sabadell de Can Llong.