El president del CN Sabadell, Claudi Martí. Autor: David B.

El CN Sabadell, sobre la sentència: “la presó no és la solució”

La principal entitat de Sabadell en número de socis, el Club Natació Sabadell, considera que “la presó no és la millor manera de resoldre” un conflicte polític. Així l’entitat presidida per Claudi Martí vol mostrar la seva “solidaritat” i escalf als empresonats i les seves famílies, en especial als sabadellencs Carme Forcadell i Jordi Cuixart i també a Raül Romeva, qui va defensar els colors del CN Sabadell. 

En un comunicat oficial signat per la directiva del CN Sabadell, el Club sosté que “el diàleg és i ha de ser sempre la solució per resoldre els problemes”.

“Ni la presó preventiva a la qual els líders polítics i socials han estat sotmesos, ni ara, la sentència de presó, són la solució”, s’assegura. “Com a institució que respecta la justícia, i la seva legalitat, entenem que en un conflicte polític, la presó no és la millor manera de resoldre’l.

La directiva del Club emplaça els líders polítics i socials a dialogar i negociar. Així mateix han suspès l’activitat institucional, però no la social ni esportiva. És a dir, les seus de Covadonga i Can Llong segueixen obertes als socis i també la programació d’activitats.

 

Foto portada: el president del CN Sabadell, Claudi Martí. Autor: David B.