Marina Garcia. Autor: Cedida.

Marina Garcia, cinquena millor marca mundial de l’any

Els 2.24.06 assolits aquest dilluns a les semifinals de 200 braça per la nedadora del Club Natació Sabadell Marina Garcia, a més del seu passaport per al Mundial de Corea, suposa la cinquena millor marca mundial d’aquesta temporada, el que reflecteix la qualitat del treball desenvolupat per la deixebla d’Àlex López.

Han nedat fins al moment amb millors temps que la sabadellenca les canadenques Sidney Picckeren 2.22.63, i Kelsey WOG 2.22.82, l’americana Anne Lazor 2.22.99 i la xinesa Ye Shiwen 2.23.46. Tot i que aquests dies la mobilitat del rànquing és vertigionosa, ja que s’estan disputant multitud de “trials” o proves selectives per al Mundial, la dada que Marina es troba en una posició tan envejable és molt significatiu.

Aquest dilluns després de la disputa de la final de 200 braça en què ha totalitzat 2.25.35 Marina Garcia ha estampat la seva signatura en el plafó Road To Gwangju situat a la piscina i d’aquesta manera uneix el seu nom als de Mireia Belmonte i Jimena Perez Blanco. L’esportista del club local afrontarà el seu cinquè Campionat del Món.

Foto portada: Marina Garcia signant en el mural Road To Gwangju. Autor: Cedida.