Marina Garcia. Autor: Cedida

Natació: Marina Garcia i Álex Castejón no van aconseguir la mínima per a Tòquio 2020

A Amsterdam es va iniciar el camí cap als Jocs de Tòquio pel que fa a la natació. La jornada no ha estat reeixida pels representants ‘sabadellencs’ del CN Sabadell, que no han aconseguit bitllet per als Jocs de Tòquio de l’any vinent.

A la jornada matinal Marina Garcia (CN Sabadell) va aconseguir nedar per sota de la mínima que se li exigia per a les eliminatòries 2.26.61 (el límit estava en 2.29.89) i va ser la tercera marca de l’eliminatòria, però a la tarda les coses es van torçar per molt poc, la nostra representant va nedar en 2.25.86 quan el registre exigit era de 2.25.52. García tindrà la seva nova oportunitat a l’Open de Primavera a la piscina de Can Llong.

Per la seva part, Alex Castejón al matí amb el tercer millor crono va rebaixar el límit que era a, 2.14 26 i va aconseguir 2.13.79, però a la tarda a la final on els paràmetres exigits canvien atura el rellotge en 2.12.98, quan ací havia d’haver estat en 2.10.35. És el primer contacte amb la realitat d’una temporada que serà llarga i exigent, ja que a més de la possibilitat d’aconseguir les mínimes a l’Open de Sabadell, també podran acreditar-se en els Campionats d’Europa que es nedaran al mes de maig a Budapest.