Sergio de Celis. Autor: Diba.

Sergio de Celis, guanyador del Circuit Català de Trofeus

Al Palau Güell de Barcelona s’ha celebrat el lliurament dels guardons als vencedors del Circuit Català de Trofeus de Natació que patrocina la Diputació de Barcelona i que la temporada passada ha complert la seva vintena edició.

Per clubs el CN ​​Sabadell va aconseguir la segona plaça darrere del CN ​​Santandreu. En categoria masculina el nedador local Sergio de Celis ha aconseguit la millor puntuació al llarg dels set trofeus que componen el programa amb un total de 6.176 punts superant a Àlex Rams del Sant Andreu (6.127) i Joan Ballester del Mediterrani (6.003).

De Celis que forma part d’aquests esportistes emergents del CN ​​Sabadell, fa uns dies va debutar amb la Selecció espanyola a Berlín en una de les proves de la Copa del Natació on va nedar els 200 i 400 lliures. “Estic satisfet de la meva participació a Alemanya sobretot en els 400 lliures,” va explicar de Celis al rebre el guardó del Circuit Català,

En categoria femenina, Marina Garcia, va aconseguir la tercera millor nota amb 6.230 punts, per davant va tenir a Lidón Muñoz (6.353) i Jessica Vall (6.387), ambdues del Sant Andreu.
El directiu Àlex Amorós i l’entrenador Alex López van acompanyar els nedadors locals, que van rebre a més dels trofeus, premis en metàl·lic de 1.800 euros el primer i 900 la tercera,.

El diputat d’Educació Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega, qui presidi l’acte, ha destacat els valors educacionals i de salut de la natació, i es va mostrar bon coneixedor del Circuit, ja que amb anterioritat va ser regidor d’esports de l’ajuntament de Terrassa. El club és un dels organitzadors dels Trofeus, al costat del CN ​​Sabadell, Sant Andreu, Minorisa, Hospitalet, Mediterrani i Mataró.

El proper diumenge 27 d’octubre s’inicia la temporada de Trofeus, amb el Serra Santamants que organitza el Minorisa de Manresa. El Trofeu CN Sabadell es disputarà els dies 14 i 15 de Març i en ell es lliura el Memorial Paulus Wildeboer, El president de la Federació Catalana i vicepresident de la Federació Espanyola de Natació, Enric Bertran, ha destacat la importància del Circuit per a l’evolució dels nedadors catalans. Especialment en un any compromès com el dels Jocs olímpics de Tòquio.

Foto portada: Sergio de Celis, rebent el premi. Autor: Diputació de Barcelona.