Un moment del partit. Autor: @prorecco via Twitter.

Nova derrota del CN Sabadell a la Champions (13-5)

Nova derrota del Club Natació Sabadell a la màxima competició continental. Els de Gómez van aguantar el marcador durant els dos primers quarts (6-3) però els genovesos van deixar sentenciat el partit en un trepidant tercer quart, amb un parcial 6-0.

Partit jugat a la piscina genovesa del Pro Recco que s’inaugura amb gol de penal marcat per Filipovic, que transforma el màxim càstig amb el qual és sancionat Muller. López Escribano és qui pren la iniciativa golejadora del CN ​​Sabadell. Amb un 3-2 de parcial conclou el primer quart. En el segon continua la mateixa tònica en la qual els homes de Salvador Gómez pugnen perquè els italians no s’escapin al marcador, però el Recco treu la seva força i comença la seva escalada per garantir-se un bon goal average en les classificacions i col·loca un 3-1 de parcial.

Després del descans, com ja havia vaticinat Salvador Gómez abans de sortir de Sabadell, el rival va exhibir tota la seva força i va anotar un 6-0 modificat en l’últim quart amb 1-2, amb dos gols de Carrasco i Carrillo, que van arrodonir el 13 -5.

El següent partit es disputarà a Can Llong el dia 23 davant del Jadran.

Pro Recco: Tempesti, Di Fulvio, (3) Mandic, (2) Alesani, (1) Molina, (1) Cellers, Ivovic, (1) Echenique, (2) Figari, Filipovic, (1) Aicardo, (2) Gitto i Massaro
CN Sabadell Astralpool: Motos, S Cabanas, Carrillo, (2) Matoso, Bustos, Lopez Escribano, (2) Muller, Fenoy, Gallec, Carrasco (1), V Cabanas i Mardones.
Àrbitres: Szekelly (Hongria) i De Jong (Països Baixos).

Foto portada: un moment del partit. Foto: @prorecco via Twitter.