Foto portada: maqueta de la zona esportiva a Torre-romeu. Autor: @sbdesport via Twitter.

Noves àrees esportives a Torre-romeu i Les Termes

Sabadell tindrà l’any vinent una nova àrea esportiva a cel obert a Torre-romeu, mentre que les pistes esportives de Les Termes es reformaran. A més, el consistori busca espais similars als Merinals i Can Llong. L’actual govern potenciarà més aquests espais que els pavellons.

“El tema dels pavellons és el peix que es mossega la cua. Si en tinguéssim més estarien sempre plens perquè tothom vol fer esport als pavellons i ningú a pistes. Però la ciutat no dóna per a més pavellons”, assegura la regidora d’Esports Marisol Martínez (Guanyem).

En aquest sentit, en els propers mesos es crearà una àrea esportiva a cel obert al barri de Torre-romeu, propera al nou centre cívic del barri. Ha estat dissenyada conjuntament amb el veïnat i tindrà pistes de tennis taula, pistes poliesportives, una zona de street workout i una zona d’estada amb que també serà zona Wi-Fi. S’invertiran 250.000 euros per “fer un punt de trobada dels joves amb valors esportius”, assegura Martínez.

Merinals i Can Llong

També durant l’any vinent es reformaran les pistes poliesportives al costat de l’IES Les Termes, en una línia similar. L’Ajuntament busca espais al barri dels Merinals, per fer unes pistes amb coberta a la zona. I també al barri de Can Llong. “Apostarem per les zones obertes de pràctiques esportives”, finalitza la regidora.

Foto portada: maqueta de la zona esportiva a Torre-romeu. Autor: @sbdesport via Twitter.