Foto portada: CN Sabadell via Facebook.

Pas endavant per al Club a la fase prèvia de la Lliga de Campions

El CN Sabadell s’ha imposat al Mornar Split de Croàcia per 8-3 en el primer partit de la fase de qualificació de la Lliga de Campions jugat a Can Llong amb ple a la piscina.

Els homes de Salvador Gómez han trenat bé el partit contra un rival molt jove de qui els vídeos visionats amb antelació revelaven com un quadre de qualitat tot i la menor experiència. Els croats sempre són els croats. Però, el plantejament del CN Sabadell després del primer parcial de 2-1 ha estat mantenir la seva bona defensa i treballar el contraatac. Després del tercer quart l’equip local tenia decidit el partit sense preocupar-se. Al final aquest contundent 8-3, que va haver de treballar en els quarts inicials.

Amb aquesta victòria i a l’espera d’uns holandesos amb un nivell més discret, no hi hauria d’haver obstacles per passar a la següent fase. El partit de diumenge contra el Brescia, quadre corretjós i de nivell es veu amb la tranquil·litat d’estar ja classificats per a la següent ronda. Pel CN Sabadell van marcar Sergi Cabanas (2) Javier Gorria (1) Borja Fenoy (1) Ivan Gallego (2) i David Carrasco (2). Pel Mornar Split van puntuar Antonio Buha (1) Fi Buric (1) i Karlo Erak (1). Àrbitres Alexandrescu (Romania) i Molnar (Hongria).

Foto portada: CN Sabadell via Facebook.