Queralt Castellet

Queralt Castellet, la carta sabadellenca per als Jocs Olímpics de Sotxi

  • La surfista de neu sabadellenca és conscient que hi ha moltes expectatives dipositades en la seva persona.

  • Castellet espera amb ganes aquesta cita de Sotxi però no es vol sentir pressionada.

La sabadellenca Queralt Castellet parteix com a una de les candidates a ocupar una de les primeres places del podi en els Jocs Olímpics d’hivern 2014 que es realitzaran el proper mes de febrer a Sotxi (Rússia). L’alcalde de Sabadell l’ha rebuda aquest dijous abans de marxar de la ciutat.

La surfista de neu Queralt Castellet, de 24 anys, participarà en els que són els seus tercers Jocs Olímpics, després d’haver competit a les Olimpíades de Torí l’any 2006 i de Vancouver al 2010, on es va classificar per a la final amb el tercer millor registre en modalitat mig tub, però per una lesió en un entrenament no hi va poder competir quedant en dotzena posició.

Sánchez lliura la bandera de Sabadell a Castellet. Autor: David B.

Castellet ha participat també en els mundials de Corea del Sud al 2009, quedant en una sisena posició i amb una tercera posició a la Copa del Món 2008-2009. En els darrers dies ha participat en els X Games de Colorado (Estats Units), on ha quedat cinquena en la modalitat de mig tub.

Aquest dijous, Queralt Castellet, ha estat rebuda a l’ajuntament de Sabadell per l’alcalde, Juan Carlos Sánchez, i pel tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso. Ambdós han desitjat molta sort a Castellet en nom dels ciutadans de Sabadell i li han regalat una bandera de la ciutat.

Noto el suport de casa i sempre m’agrada passar per Sabadell, on descanso. Aquí està la meva gent i tinc el suport de casa meva. Aquests seran els tercers Jocs i m’agrada molt tenir aquesta experiència prèvia. Tinc la seguretat que aquests Jocs els afronto amb confiança” ha assegurat l’esportista sabadellenca.

El proper 12 de febrer serà el dia decisiu de la seva participació en els Jocs Olímpics d’hivern a Sotxi 2014, on podrà demostrar tot l’esforç i la preparació que ha realitzat durant aquests mesos entre Nova Zelanada i els Estats Units a la prova de half-pipe dins de la modalitat de surf de neu.

Foto portada: Queralt Castellet, aquest dijous. Autor: David B.