Cursa Women Race. Autor: David B.

S’ajorna la 67a edició de la Festa de l’Esport

Degut a la situació de salut pública que ha provocat la pandèmia del Covid-19 l’ajuntament de Sabadell ha decidit ajornar la 67a edició de la Festa de l’Esport Sabadellenc, que s’havia de celebrar entre l’1 i 7 de juny, i tot el programa d’activitats que es tenien previstes fer durant tota aquella setmana.

Passat l’estiu s’estudiarà la possibilitat de trobar un nou encaix en el calendari que s’adapti a la nova situació, tant pel que fa al programa d’activitats inicialment plantejat com al possible format de la festa.

Un dels punts més esperats de la Festa de l’Esport és l’elecció de l’entitat i l’esportista més destacades de l’any anterior. Amb el parèntesi dels anys 1951 i 1952, aquesta efemèride s’ha vingut celebrant ininterrompudament des de l’any 1950. Els darrers premiats van ser la waterpolista del CN Sabadell Maica García i el Club de Tennis Sabadell.

S’havia començat la feina

Just abans de la situació d’emergència causada pel coronavirus, el Jurat de la Festa ja havia escollit a les 10 entitats i 10 esportistes finalistes per optar al guardó dels millors del passat any, amb la previsió de celebrar l’acte de lliurament dels premis el divendres 5 de juny. En aquesta convocatòria s’havien presentat 36 candidatures d’esportistes i 21 d’entitats.

Foto portada: Cursa Women Race, una de les activitats de la Festa de l’Esport. Autor: David B.