Waterpolo Masculí. Autor: J.R.C.

Segona derrota del CN Sabadell a l’Eurolliga

En aquesta ocasió la derrota ha arribat en el primer desplaçament dels nois de Chava Gómez a Berlin, per enfrontar-se amb el Spandau.

El partit va començar amb gol germànic de Pejsivac a 6,35 després dels primers passos del club vallesà Lopez Escribano va aconseguir l’empat, però a partir d’aquí la sequera transformadora del Sabadell, va quedar patent davant l’empenta lògica del Spandau que gaudia del suport de la seva afició 4-1 en el primer parcial i 2-0 en el segon per arribar al descans amb 6-1.

A la segona part del partit l’ofensiva sabadellenca es va desencadenar davant els berlinesos 6-2 de Gorria, 7-3 Muller, i 8-4 Carrillo, i 9-5 Gorria de nou. Sense cedir en el domini del partit, aquesta reacció golejadora va animar el joc, amb 3-4 de parcial dominat pel CN Sabadell es va entrar al darrer quart on Carrillo va reduir distàncies i encara marcà de nou Spandau, Ivan Gallego va marcar el setè gol, deixant l’electrònic a tres punts per sota dels germànics. Però encara més, gairebé a les acaballes Lopez Escribano va anotar el vuitè i definitiu gol local, neutralitzat per Hegregen. Un encontre en el que s’ha demostrat que el Spandau, pot ser doblegat a Can Llong, malgrat la seva evident potencial.

Spandau: Laslo Baksa, Remi Saudadier (1), Lucas Gielen, Mateu Cuk, (3) Tiberiu negregen, (2) Maurici Juenglin, Dennis Strelezkiz (2), Nikol Dedovic, (1) Marko Stamm, Ben Reibel, Marin Restovic, (1 ) Stefan Pejsivac (1), i Mihaly Peterfy.
Sabadell Astralpol: Jose Maria Motos, Sergi Cabanas, Oscar Carrillo, (2) Vicente Matoso, Javier Gorria, (2) Jose Javier Bustos, Gonzalo López Escribano, (2) Harmen Muller, (1) Borja Fenoy, Ivan Gallego (1), Oscar Pujol i Jordi Mardones.
Àrbitres: Grigory Kun (Hun) Benjamin Mercier (Fran).
Parcials: 4-1, 2-0, 3-4 i 2-3.