Foto portada: Seligrat, nou entrenador del CE Sabadell. Autor: R.Benet.

Seligrat: “vinc al CE Sabadell per portar-lo al futbol professional”

Aquest dijous es va fer oficial la presentació del nou entrenador del CE Sabadell, i aquest matí s’ha fet la seva presentació oficial com ha arlequina.

El de Torrent, acompanyat a la sala de premsa pel nou màxim accionista Esteve Calzada s’ha mostrat molt il·lusionat en encetar aquest projecte, tot i tenir altres ofertes de clubs de la categoria amb projectes molt més ambiciosos com podria ser el Mallorca recent baixat de categoria, o l’altre equip de la illa, l’Atlètic Balears.

Calzada ha iniciat la roda de premsa, mostrant-se també molt il·lusionat per presentar la peça angular d’aquest nou projecte. Ha remarcat les bases d’aquesta nova etapa que serán les premises bàsiques alhora de treballar aquí al CE Sabadell tal i com va fer en la seva presentació ara fa poc menys d’una setmana. Sens dubte un dels adjectius que més s’han escrit a l’arribada de Seligrat, és el de experiènica, i això ho ha volgut destacar el mateix Calzada:

És un entrenador amb molta experiència en aquesta categoria, i que ens assegura competir al 100 per cent. Poder tenir-lo durant dos anys és una mostra d’intencions en aquest projecte”.

Calzada i Seligrat tenen un objectiu comú: l’accionista vol retornar el club a Segona ‘A’ i consolidar-lo, i l’entrenador vol competir a la lliga professional després de tants play-off en els darrers anys sense tenir premi.

Intercanvi de micròfons. Seligrat ha començat amb un petit discurs, on ha mostrat la seva il·lusió per estar en un club històric com el CE Sabadell i agraït plenament a Calzada, una persona que ha dit que la té molt ben valorada. El valencià s’ha mostrat en tot moment molt segur de les seves paraules, deixant clar en tot moment el desig de sortir d’aquesta Segona Divisió ‘B’ el més ràpid possible, però sempre amb realitat, com marca aquesta nova etapa al club arlequinat:

Jo sempre he dit que tant de bo pogués estar tota la vida fent playoff cada any, però jo no vinc aquí a fer un playoff, jo arribo aquí amb la intenció de pujar al futbol professional. No sabem quan ho farem, aquest o l’altre, però intentarem portar els millors jugadors per aspirar al màxim”.

Si també una de les linies que el Sabadell durà aquest any és el control econòmic, Seligrat ha explicat que alhora de conformar la plantilla, no és necessari oferir grans quantitats sinó un bon projecte, i que “el Sabadell pot atraure bons jugadors perquè té coses que molts altres clubs no tenen”. Pel que fa a la plantilla, ha sortit el cas de les noves incorporacions que es van anunciar amb Toni Hernández, com Néstor Querol i Óscar Muñoz, al respecte ha dit que són jugadors firmats en una altra etapa i que no tenen lloc en aquesta. Qui tampoc tindrà lloc és Guillermo Fernández Romo, de qui es va oficialitzar la seva renovació, però que el mateix Calzada en sala de premsa ha explicat que no els unia cap mena de contracte.

Qüestions tècniques

Ara s’està confeccionant la plantilla esportiva, i també alhora el cos tècnic. Seligrat arriba amb el seu preparador físic de confiança, que l’acompanya des de la seva etapa al Lleida Esportiu, però la resta de membres s’estan tancant. De fet, Marc Antoni, l’entrenador de porters de la temporada passada amb Romo, podria seguir al club. El mateix Seligrat ha comentat que la resta de membres podrien ser gent de la ciutat, que estimen i coneixen el Sabadell.

Calzada, Reguant i Fernàndez, aquest matí. Autor: R.Benet.
Calzada, Reguant i Fernàndez, aquest matí. Autor: R.Benet.

D’altra banda, Calzada, de la mà del president, Antoni Reguant, ha volgut presentar el seu projecte davant l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i la regidora d’Esports, Marisol Martínez. Cal recordar que l’Ajuntament, a més, és la cara visible de la Fundació Esport Innovació, hereva de la Fundació de l’Esport Sabadellenc, segona major accionista del CE Sabadell.

Foto portada: Seligrat, nou entrenador del CE Sabadell. Autor: R.Benet.