Presentació llibre CES. Autor: David B.

Un llibre recull mig segle de passió arlequinada

  • Recull de la història més destacada que s’ha viscut a l’estadi de la ciutat i la dels seus socis.

  • “El CE Sabadell pot presumir de la seva història i ha viscut grans fites com per dedicar-li aquest llibre”.

Aquest dimarts s’ha presentat a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta. 50 años de pasión arlequinada de l’escriptor Miguel Ángel Rodríguez. Un recull de les vivències i experiències de l’equip arlequinat des de la construcció de l’estadi fins la fase d’ascens a la categoria Segona B.

La presentació l’ha conduit el periodista sabadellenc Sergi Garcés juntament amb els convidats Lino Gutiérrez i Genís Garcia, ex jugadors de l’equip arlequinat. El llibre, que mostra un recull d’opinions, fets i dades de l’any 1967 fins l’actualitat, està dividit en tres parts; una primera on repassa la construcció de l’estadi al barri de la Creu Alta de Sabadell i la seva inauguració, passant pels 10 millors partits del’equip arlequinat i els derbis disputats contra l’etern rival, el Terrassa. Una segona part amb dades estadístiques destacades del club i finalment una tercera part on s’ha donat protagonisme a les vivències dels espectadors més fidels de l’equip arlequinat i el seus millors moments com a socis.

L’autor, Miguel Ángel Rodríguez, ha destacat el seu treball de “documentació absolutament brutal” per confeccionar aquest llibre i ha reconegut que els seus millors moments no van ser entre el paper i el bolígraf sinó els dies de visita al Diari de Sabadell per a la recerca de tot el material i documentació necessaris.

Mig segle ple de records

Sergi Garcés, autor del pròleg del llibre, ha destacat en la seva intervenció que la confecció del llibre per part del seu company i amic Miguel Ángel Rodríguez ha estat “tota una aventura”.

Els sentiments que et transmet l’estadi, el poder trepitjar la gespa partit rere partit, és una màgia que difícilment és pot mostrar en unes pàgines d’un llibre. Personalment són 600 partits narrats aquí a la Nova Creu Alta, i la màgia de cada cap de setmana és diferent i vull seguir disfrutant-la”.

Rodríguez també ha destacat que el Centre d’Esports Sabadell és un club que pot presumir de la seva història i que ha viscut grans fites a la seva història com per dedicar-li un llibre.

Foto portada: un moment de la presentació del llibre. Autor: David B.