Foto portada: Aleix Coch celebrant el seu gol. Autora: Dihör.

Victòria patida que dóna tranquil·litat al Sabadell (2-1)

Disnova patrocina aquesta crònica.

El Centre d’Esports s’ha retrobat amb la victòria en la visita del Llagostera a la Nova Creu Alta. El conjunt de Toni Seligrat ha fet una molt bona primera meitat però ha acabat patint al final. Tot i així, els arlequinats han sumat la setena victòria de la temporada i s’allunyen una mica del descens.

Al dos minuts de joc, Josu Ozkoidi ja ha rematat forçat una centrada d’Óscar Rubio i ha enviat la pilota fora. Marc Martínez també ho ha provat després d’una jugada trenada, però el seu intent ha sortit desviat. Josu ha sigut l’encarregat d’obrir el marcador al minut 25. Després d’una aturada providencial de Marcos davant Arturo, el jugador arlequinat ha aprofitat el rebot per posar la pilota al fons de la xarxa.

Arribant al descans, Aleix Coch ha posat el segon en el marcador. Gràcies a una jugada d’estratègia perfecta i a l’assistència de Felipe Sanchón, el defensa del Sabadell ha rematat l’esfèric dins de la porteria de Marcos. El conjunt de Toni Seligrat ha completat una molt bona primera meitat amb un Llagostera desaparegut.

Un final patit

Óscar Álvarez ha tret a Chele per ficar a Alain al descans buscant alguna cosa. Felipe Sanchón ha tingut la primera ocasió en el segon temps però Marcos de nou ha tornat a salvar el seu equip del gol sabadellenc traient una mà espectacular. El porter de Llagostera ha tornat a volar per salvar un xut potentíssim d’Óscar Rubio, demostrant ser el millor dels visitants. Arturo ha estat a punt de fer el tercer gol apareixent de sobte, sorprenent tothom amb un xut des de dins de l’àrea.

A set del final, Pablo ha posat la por al cos dels arlequinats fent el 2-1. Adri ha fallat el tercer davant Marcos, que l’ha tornat a treure amb els peus. El més de 2.000 espectadors que han presenciat el partit des de l’estadi han hagut de patir fins al final, però el Sabadell ha aconseguit aguantar el resultat i sumar tres punts que el consoliden de moment en la zona mitja de la classificació.

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Dani Gómez, Ángel, Felipe Sanchón (Migue García, 70’), Josu Ozkoidi, Marc Martínez (Pol Moreno, 90’), Pedro Capó (Adri Díaz, 74’) i Arturo.
UE Llagostera: Marcos, Chica, Maynau, Chele (Alain, 45’), Esteban, Marc, Pablo, Pitu, Toni (Arimany, 67’), Leo i Facu (Pol, 83’).
Gols: 1-0, 25’, Josu Ozkoidi; 2-0, 42’, Aleix Coch; 2-1, 83’, Pablo.
Àrbitre: Pablo Brea Peón (gallec). Ha amonestat als locals Aleix Coch. I als visitants Facu i Pitu.
Estadi: Nova Creu Alta. 2.821 espectadors.