Copa del Rei

Can Llong ja escalfa motors per la Copa del Rei i la Copa de la Reina de waterpolo

En una Casa Duran plena a vessar, s’ha desenvolupat el sorteig de les Copes de Rei i de la Reina de Waterpolo que es disputaran la setmana que ve  a Can Llong. El més important, al marge del resultat del sorteig, ha estat el suport que des de la Reial Federació Espanyola de Natació s’ha donat a la capacitat organitzativa de Club Natació Sabadell, a qui Fernando Carpena, president del màxim organisme federatiu no ha dubtat a qualificar de ‘Ciutat aliada de la Natació espanyola’, el que significa que en el futur, cada any es desenvoluparà una gran competició en les seves instal·lacions, aquest any, a més de la Copa de Rei i la Reina, es disputarà l’Open de Primavera, allà per el mes d’abril, que serà selectiu per als Jocs de Tòquio i els Europeus de Natació.

El sorteig tant de la copa masculina com femenina és amb cap de sèrie, el campió de lliga regular i l’equip amfitrió tenen plaça assegurada, per tant per al CN Sabadell. La resta dels rivals es decideix per sorteig pur. El primer partit de quarts enfrontarà a les vallesanes amb el CE Mediterrani, en tant que l’altre, mesurarà a les de Sant Andreu amb el Rubí.

L’entrenador de l’equip femení de el CN ​​Sabadell David Palma ha reconegut que el camí cap a la final és complicat “però aquí o guanyes o res, així que és millor jugar amb tensió des del primer partit”. El tècnic local ha indicat que per a la Copa de la Reina no podrà comptar amb les dues canadenques, que es comprometen a només per a la competició europea.

A l’altre costat de la taula Mataró i Terrassa, dirimeixen el primer partit i el segon el jugaran Sant Feliu amb Boadilla, l’únic equip femení no català i aquesta confrontació.

Sabadell – CN Barcelona en masculí

Pel que la Copa del Rei es refereix, el CN ​​Sabadell jugarà els quarts amb el CN ​​Barcelona, ​​i el Mataró Quadis amb el Terrassa, i en l’altre costat de el panell, Atlètic Barceloneta -Mediterrani i Club Natació Catalunya – Sant Andreu.

Les trobades es disputaran del 28 de febrer al primer de març la categoria femenina i de l’27 de febrer a l’1 de març la categoria masculina.

Foto portada: presentació del sorteig, a la Casa Duran. Autor: Ajuntament de Sabadell / cedida.