Autor: David B.

Definitiu: punt i final a la lliga de waterpolo; el CN Sabadell es queda sense títols

La Junta Delegada de la Reial Federació Espanyola de Natació en reunió telemàtica ha acordat aquest matí ratificar les decisions de la comissió de Waterpolo respecte a la classificació de les lligues nacionals Premaat, que acceptaven com a definitiva la classificació de la darrera jornada de lliga disputada i deixen a l’Astralpool Sabadell femení en el tercer lloc de la taula, quan era un clar aspirant a revalidar el títol i al quadre masculí en quarta posició, quan podia aspirar a millorar aquest rànquing en els partits pendents.

La Comissió Delegada de la RFEN va desestimar la proposta presentada pel CN ​​Sabadell, que semblava més equànime, i que sol·licitava declarar deserta la Lliga d’aquest any, com ha passat amb alguns esports.
Claudi Martí, president del CN ​​Sabadell, ha explicat al conèixer la decisió federativa que “estudiarem la decisió adoptada per la RFEN i actuarem en conseqüència sempre per defensar els que creiem són els legítims interessos del Club”.

Veurem quin rumb pren el tema, en un moment en què l’activitat esportiva ha quedat pràcticament anul·lada, i la que entra en primera plana és l’electoral cara a l’elecció de president de la RFEN en el pròxim mes de desembre. Tot això en la temporada en què la Federació compleix el seu primer centenari.

Foto portada: la waterpolista del CN Sabadell Mati Ortiz, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.