CN Sabadell, a la final de la Copa de la Reina (19-6)

Jugar contra un Rubí emergent, no era difícil per al CN Sabadell, però les ordres eren contundents. Resoldre i garantir el pas a la final era la consigna. I les noies de David Palma van complir. Aquest diumenge es juguen el títol de la Copa de la Reina a un partit contra el CN Terrassa.

Laura Barzon, Mati Ortiz i Maica Garcia en menys de dos minuts van col·locar el 3-0 en l’electrònic, després seguiria un nou tant de Forca. Faltava encara molt de temps per concloure el quart. El primer gol de l’Rubí, de la mà d’Ariadna Ruiz va arribar 30, segons per al final de la cambra. 4-1 En el segon quart Maica va anotar el 5-1 res més iniciar el període. I sense solució de continuïtat Tankeva 6-1. El partit estava molt ben encarrilat. Triviño, la capitana rubinenca, marca el segon gol 6-2. 7-2 de Barzón. La dinàmica cap al triomf estava traçada. Cordobes de penal 8-2. Poca història més per explicar. A la mitja part s’arriba amb 10-3. Amb un penal fallat de Morell que no va tenir més conseqüències donada l’avantatge local. El destí estava escrit, a falta de dues cambres.

Després del descans, la mateixa tònica Tankaeva ampli avantatge. 11-3.y a passada d’Ariño, repeteix, 12-3. Mati Ortiz 13-3. L’exclusió de Cordobés va propiciar el 11-4 d’Ariana Ruiz. Maica anota el 14-4, i canvi de portera, Ainara Farre, es col·loca sota els pals per donar descans a Ester. I Ruiz transforma un penal.

El tècnic sabadellenc va donar moviment a la banqueta. La història ja havia conclòs, tot i que faltaven 9 minuts de joc. El ritme de joc sota una mica. Penal fallat de l’Rubi. Nona Perez, abans d’acabar el quart va anotar el 15-5. Els vuit minuts últims de el partit, no van variar la tònica vista. Ariadna Ruiz va marcar el sisè gol de l’Rubi. I Nona va marcar el gol número 16, li va seguir el 17, Silvia Morell amplia a 18 els gols. També la portera suplent del Rubí va tenir els seus segons de joc i encaixà de penal el gol 19.

Derbi vallesà a la final

Un partit sense una gran història, però que va permetre a el CN ​​Sabadell, amb comoditat arribar a la final, que l’enfrontarà a el CN ​​Terrassa que va batre per 17-9 a l’Boadilla, únic equip no català de la Copa.

CN Sabadell: Laura Ester, Mari Ortiz (2) Laia Rion, Ruth Ariño, Sílvia Morell (1) Nona Perez (3) Marina Cordobes (1), Maica Garcia (4) Judith Forca (2) Judih Prats, Ekaterina Tankeeva, (3 ) Laura Barzon (3) i Ainara Farre.
CN Rubí: Elia Jimenez, Ana Roldan, Dana Rodriguez, Ariadna Ruiz (4) Marta Manchego, Raquel Roldan, Elena Ruiz, Alba Rodriguez, Nuria Gomez, Carlota Alonso, Laia Soriano (1) Amanda Triviño (1) i Laura Gomez.
Àrbitres: Joan Carles Colominas i Yolanda Ruiz
Parcials: 4-1, 6-2, 5-2, 4-1