Foto portada: un moment del partit. Autor: RFEN / cedida.

El CN Sabadell, de nou a la Final Four

No per esperada, i sobretot després del resultat clar del partit d’anada, la fita és menor. L’equip femení de waterpolo del Club Natació Sabadell s’ha tornat a classificar, una temporada més, per a la Final Four de la màxima competició continental. Les waterpolistes intentaran reeditar el títol que van guanyar per últim cop l’any 2016. 

El Club es plantava a Mataró amb una avantatge gairebé definitiu, 12 a 3 en el partit d’anada. Les de David Palma han sortit a no deixar la més mínima ombra d’esperança a les mataronines. Neushul, Forca i Bea Ortiz han deixat ja un clar 1-4 al final del primer quart. A la mitja part el resultat encara era més ample, 1 a 7. Ja a la segona part, lleuger ajustament del partit, amb 3 a 8 al final del tercer quart, i ja amb tot decidit, un 6 a 11 final. Les de Sabadell no han deixat opció a l’equip maresmenc.

Les rivals

Un solvent Sabadell jugarà de nou la Final Four en la temporada post-Nani Guiu. Es jugaran el títol contra el Kirishi rus, l’Uvse de Budapest (Hongria) i l’Ekipe Horizzonte de Catània (Itàlia).

A per la cinquena

Les de Sabadell han guanyat quatre Champions des de l’any 2010, la darrera el 2016 a casa. L’any passat van quedar eliminades a semifinals per l’Olympiacos grec. La Final Four es va disputar a Kirishi i l’equip local va ser a les postres el campió continental.

Foto portada: un moment del partit. Autor: RFEN / cedida.