CN Sabadell - Orizzonte

Es decidirà a Catània (12-13)

Can Llong ha estat l’escenari de la primera competició de quarts de final de l’Eurolliga Femenina de waterpolo, enfront d’un altre rival històric, L’Orizzonte italià entrenat per Martina Miceli. El Club convençut que cada vegada està més car ser a la final a quatre, que probablement no es disputi a Sabadell, tot i que aquest seria el desig de l’entitat local que està interessada en això. En aquests partits mai es pot donar per tancada una eliminatòria fins que s’han disputat els dos encontres, i menys tractant-se de rivals transalpins que creixen en els seus feus.

De sortida pilota pel Sabadell. Jugades ben travades en els primers compassos. Judith Forca va inaugurar el marcador als 5,20. L’expuLsió de Mati Ortiz, que no es va adonar d’això, propicia un penal que transforma, Garibotti. 1-1, Bekhazz, va avançar el electrònic per a les transalpines 1-2. A aquest gol va seguir el tercer marcat sense oposició per Giulia Viaacava. Abans de la fi del primer quart. A 1,23, Garibotti Maco l’1-4 de penal. Amb aquest resultat i sense aconseguir perforar de nou la porta italiana per part de les vallesanes es va arribar a la fi del primer quart de la trobada.

Res més iniciar-se el segon quart Marletta pujar el cinquè gol a el marcador davant la paràlisi de efectividad que exhibia l’Astralpool Sabadell. La reacció va venir ràpida Maica García va anotar el segon gol local. A què va seguir el tercer després de l’exclusió de Marletta transformat per Cordobés. Següent jugada i nou gol, 4-5, que va entrar per ben poc, però va entrar a la porteria de Gorlero marcat per Eggens.

Neutralitzat tant avantatge, Garibotti va transformar un penal amb que havia estat castigada Sohi 4-6. El partit va ser agafant ritme. La exclusió de Viacava propici el nou gol vallesà 5-6 marcat per Sohi. Com en un estira i arronsa Emolo va anotar el 5-7 i Cordobés el 6-7. Sense solució de continuïtat Aiello es va escapar amb el 6-8. Amb aquest mogut segon quart es va arribar a la mitja part del partit amb tot obert.

Després del descans Forca marca el 8-7 i immediatament aconsegueix la mateixa jugadora el 8-8. Un treball extraordinari que va posar en dubte tot l’avantatge que les italianes havien aconseguit amb anterioritat.
A 3,28 per concloure el quart el CN ​​Sabadell es va posar per davant en el marcador amb gol d’Ariño. 9-8. A 55 segons de la fi de la cambra, Garibotti de penal, que havia comès Maica, va marcar el 9-9. Però no estava tot escrit Forca, immensa aquest matí es va avançar amb el 10-9. A només 0.3 Aiello, va tornar a deixar el partit en taules.

L’últim quart, tot a una carta. Exclusió de Vicava i Eggens anota el 11-10.a la següent jugada Garibotti empata a 11 i Viaacava, marca l’11-12. Falten sis minuts per acabar el partit. Judit Forca, de nou va resoldre a favor de les seves companyes amb l’empat a 12 (4,54). A 1, 21, per concloure la trobada les jugadores italianes per mitjà d’Emolo, aconsegueixen el 12-13. Darrer minut en què va ser impossible tornar a l’empat. La tornada es disputarà el 28 de març a Catània. L’eliminatòria totalment oberta.

CN Sabadell. Laura Ester, Mati Ortiz, Grupreet Sohi (1) Ruth Ariño, Sílvia Morell, Nona Perez, Marina Cordobes, (2) Maica García, (1) Judith Forca, (5) Monika Eggens, (2) Ekaterina Tankeeva ,, Laura Brazón i Ainara Farre.
Elipe Orizzonte. Giulia Gorlero, Carolina Ioannou, Arianna Garibotti, (5) Giulia Viacava, (3)) Rosaria Aiello, (2) Joelle Bekhazi, (1) Valeria Palmieri, Claudia Marletta, (1) Giulia Emmolo, (2) Hayley MCKELVEY, Isabella , Riccioli, Roberta Satapaola, Giuseppina Condorelli.
Parcials. 1-4, 5-4,4-2, 2-3
Àrbitres: BOUDRAMIS Nikolaos (GRE) | Wengenroth Ursula (SUI)