El CNS perd davant un inaccessible Pro Recco (9-18)

Partit difícil per l’Astralpool davant un dels equips més complets d’Europa, que ja va derrotar els sabadellencs en el partit d’anada, per 13-5.

Aquest dimarts, Oscar Carrillo ha inaugurat el marcador només començar la confrontació, tot i que el primer quart s’ha tancat amb domini transalpí per 2-3. A partir del segon quart el Pro Recco ha fet pujar l’electrònic i ha arribat al descans amb 4-8, un resultat que gairebé resol la marxa del partit.

Al tercer quart, el Club Natació, ha seguit lluitant, encara que conscient de la vàlua del rival, que ha continuat sumant gols al seu caseller. Amb un 4-4 de parcial s’ha arribat als vuit minuts finals del partit, que no anaven a oferir cap sorpresa. El Pro Recco ha aprofitat per acumular gols que pugui necessitar en algun moment de goal average, amb  9-18.

FITXA TÈCNICA
ASTRALPOOL SABADELL
: JM Motos, Sergi Cabanas (2), Oscar Carrillo (4), Vicente Matoso (2), Oscar Pujol, JJBustos (1), Gonzalo Lopez Escribano, Harman Muller, Borja Fenoy, Ivan Gallego, David Carrasco, Victor Cabanas, Jordi Mardones.
PRO RECCO: Stefano Tempesti, Francesco di Fulvio (3), Jacopo Alesiani (1), Guillermo Molina (1), Lorenzo Bruni (1), Alexander Cellers (2), Alex Ivovic, (3), Gonzalo Echenique (3), Nicola Figari, Filio Filipovic (2), Mateu Aicardi (1), Nicolo Gitto (1), Franco Massaro.Volarevic
Àrbitres: Stampalija Dragan (CRO) | TOYGARLI Haldun (TUR).
Parcials: 2-3, 2-5, 4-4, i 1-6.

Foto portada: un moment del partit. Autor: RFEN.