El Rubí, rival fàcil en l’inici de la Copa de la Reina (33-6)

El sorteig de la Copa de la Reina va suposar un regal per a les jugadores sabadellenques i passar sense problemes a les semifinals, en una mena de partit d’entrenament amb el Rubí com espàrring.

Amb un primer parcial 8-1, l’entrenador David Palma es va dedicar a moure la banqueta, donant minuts a totes i reservant a les mes valuoses per al partit de dissabte contra el Sant Andreu que va eliminar el Mataró per 11-8.

Al descans es va arribar amb 15-1 en l’electrònic. Un partit sense història que permet al Club Natació Sabadell arribar fresc ales semifinals, on sí que haurà batre el coure amb les deixebles de Javier Aznar, que tenen un gran nivell com van demostrar en el primer partit de quarts de final d’aquesta Copa de la Reina.

Després del descans la portera suplent Ainara Farre, es va col·locar sota els pals. Però el ritme va ser el mateix, en el tercer quart el marcador va assenyalar 24-3. La tònica no havia de variar en l’últim període del partit, de manera que les sabadellenques, van concloure el seu treball sense esgotar amb 33-6 al marcador

Astralpool Sabadell: Laura Ester, Matilde Ortiz (1), Olga Domènech (3), Pilar Peña (1), Marina Cordobés (2), Anna Espar (4), Ainara Farré, Gisela Farré (3), Nuria Ferran, Judith Forca (2), Maica Garcia (6), Paula Leiton (1), Nadia Lopera, Sofia Miro, Susan Neushul (4), Bea Ortiz (5), Nona Perez, Nuria Ruiz, Lorena Sanchez, i Marta Silva.
CN Rubí: Lidia Escoda, Carlota Alonso, Carla Asensio, Dana Gerschcousky, Gina Gerschcousky, Alba Gomez, Irene Gonzalez, Sara Muñoz, Alba Rodriguez, Ariadna Ruiz, Elena Ruiz (2), Paula Rutgers, Taylos Shore, Laura Soriano (3), Amanda Triviño (1).
Parcials: 8-1, 7-0, 9-2 i 9-3.
Àrbitres: Iñesta i Rodriguez.

Foto portada: un moment del partit. Autor: RFEN.