Equip femení de waterpolo. Autor: Cedida.

L’Astralpool Sabadell i el Sant Andreu, a la final de la Lliga Premaat

Els dos millors equips de la lliga femenina de waterpolo, el Sabadell i el Sant Andreu, s’enfrontaran per aconseguir el títol nacional al millor de tres partits a partir del dia 15 de maig.

El primer partit es jugarà a Can Llong, el segon a la Pere Serrat, seu del CN Sant Andreu el dissabte 18 i en cas de jugar-se un tercer partit per desempatar la final aquest es jugaria de nou a Can Llong.

El Sabadell en semifinals va batre el Mediterrani per idèntic resultat en els dos partits el jugat a Can Llong i el disputat a la Josep Vallès al barri barceloní de Sants 17-7. El CN Sant Andreu va superar el La Sirena Mataró per 9-4 i 10-8, en els partits disputats a la piscina del Joan Serra del Maresme i a la Pere Serrat.

Les actuals campiones d’Europa s’han adjudicat la lliga les set últimes temporades. En total el Club Natació Sabadell ha aconseguit setze títols de lliga. El Sabadell no ha perdut aquest any en la fase regular de la lliga una sola competició, divuit victòries de divuit jornades. Jugant a les estadístiques les sabadellenques no han perdut un sol partit a la fase regular de la lliga des de la temporada 2007 en què van ser derrotades a la piscina del Ondarreta Alcorcón per 10-9.