Copa de la Reina. Autora: Dihör

Les ‘Copes’ se citen a Can Llong, seu del millor waterpolo estatal aquest cap de setmana

Dijous s’inicia a Can Llong un nou format de les Copes de Rei i de la Reina de waterpolo. Un nou experiment que pot ser molt positiu al reunir en la mateixa instal·lació les dues competicions i reunir a un ampli sector de públic forà que segueix l’espectacle que suposa l’anomenada competició del KO.

Els partits es jugaran a la piscina de 33 metres, l’aforament en les finals potser quedi insuficient, però a la resta de partits permetrà presenciar amb comoditat l’espectacle. La qualitat de la instal·lació i la disponibilitat del Club Natació Sabadell per organitzar la competició han permès a la Federació Espanyola assajar el nou model, per al qual no totes les piscines valen, tot i el lògic interès dels clubs per ser seus de l’esdeveniment.

La Copa del Rei

Dijous s’inicia la Copa del Rei amb un Atlètic BarcelonetaMediterrani, seguit del CatalunyaSant Andreu. L’actual líder i equip gairebé imbatible del waterpolo masculí espanyol, l’At. Barceloneta té el calendari a favor. El CN Sabadell jugarà a les vuit del vespre davant el CN ​​Barcelona, segon a la Lliga, un partit difícil, però que fa créixer a la formació de Colet. El MataróTerrassa, té tints egarencs pel magnífic paper dels nostres veïns en les ultimes competicions internacionals.

La Copa de la Reina

La Copa de la Reina es jugarà en les seves quarts de final el divendres, amb el CN ​​Sabadell-Mediterrani, a les vuit del vespre, un partit de tercer contra segon, segons l’actual classificació femenina, en què cal jugar-s’ho a una carta i per això les locals, amb l’absència de les dues canadenques estan mentalitzades. Palma ja ho va advertir. Mataró -Terrassa, és un partit amb plus per a les del Maresme disposades a conquerir el títol. El Sant FeliuBoadilla, l’únic partit amb un rival no català que demostra l’esforç de l’equip madrileny per moure a meitat de taula (és sisè actualment) i donar escac a conjunts amb més tradició. El Sant Andreu – Rubí és a priori un enfrontament molt assequible a el quadre barceloní, i el guanyador de el partit serà rival de les sabadellenques en les “semis”.

Opinions prèvies per a tots els gustos, però, a la Copa, per alguna cosa la denominen la competició de les sorpreses, i a una sola trobada sempre solen haver-les.

Horaris

Copa del Rei

Dijous 27 de febrer:

 • Quarts de final 1: Zodiac CN At. Barceloneta – CE Mediterrani a les 13 hores.
 • Quarts de final 2: CN Catalunya – CN Sant Andreu a les 14:30 hores.
 • Quarts de final 3: Quadis CN Mataró-CN Terrassa a les 18:30 hores.
 • Quarts de final 4: Astralpool CN Sabadell – CN Barcelona a les 20 hores.

Dissabte 29 de febrer:

 • Semifinal 1 (Guanyador 1 vs Guanyador 2) a les 12 hores.
 • Semifinal 2 (Guanyador 3 vs Guanyador 4) a les 13:30 hores.

El diumenge 1 de març es jugarà la final a les 14 hores.

Copa de la Reina:

Divendres 28 de febrer:

 • Quarts de final 1: CN Mataró – CN Terrassa, a les 13:00 hores.
 • Quarts de final 2: CN Sant Feliu – CN Boadilla, a les 14:30 hores.
 • Quarts de final 3: CN Sant Andreu – CN Rubí, a les 18.30 hores
 • Quarts de final 4: Astralpool CN Sabadell – CE Mediterrani, a les 20 hores.

Dissabte 29 de febrer:

 • Semifinal 1: Guanyador 1 vs Guanyador 2, a les 17 hores.
 • Semifinal 2: Guanyador 3 vs Guanyador 4, a les 18.30 hores.

Diumenge 1 de març es jugarà la final a les 12 hores.

Foto portada: el CN Sabadell femení, campió actual de la Copa de la Reina. Autor: Dihör.