Foto portada: una de les waterpolistes del CN Sabadell, en el partit contra el CE Mediterrani. Autor: @CNSabadell via Twitter.

Supercopa d’Espanya: el CN Sabadell, a la final femenina

Gran partit, conduït amb mestria i sense perdre els nervis tot i els minuts inicials en què les noies del Mediterrani van dominar l’electrònic. Les de Sabadell es veuran les cares a la final amb el Club Natació Sabadell després de véncer el ‘Medi’ per 13 a 10. La competició es desenvolupa aquest cap de setmana a la piscina de Can Llong.

2-4 per començar a favor de les barcelonines, que es van treballar molt bé les jugades, Clara Espar va estar encertadíssima amb dos gols per marcar diferència, i va ajudar a ampliar el marge de gols Helena Dalmases. Però la resposta sabadellenca amb Van der Sloot, de penal, va suposar cert fre a les apetències golejadores de l’equip representatiu de barri de Sants.

En el segon quart Keuning i Marina Codobés van iniciar la remuntada que anava a consolidar-se amb un 4-1 de parcial. Però quan ja encarrilaren el camí cap a la victòria va ser després de la mitja part quan la inspiració d’una de les jugadores més potents de l’equip, Judit Forca, capitaneja la reacció que conclouria amb el seu palmarès personal de cinc gols.

Amb parcials de 5-4 en el tercer quart i 2.1 en l’últim es va arribar a un resultat final de 13-10, que permet a les sabadellenc disputar la finalíssima diumenge al matí davant el Mataró, el seu etern rival, el que els va arrabassar l’any passat el títol. David Palma, sempre mesurat va valorar la treballada victòria en aquests termes.

“Va ser un partit amb bon ritme, una primera presa de contacte important després de la Copa catalana. Sabíem que seria un partit difícil i igualat, ja que el ‘Medi’ es ha reforçat molt bé i t’obliga a un plus. Ens hem pogut escapar a la segona part i endur-nos el partit per arribar a la final d’aquesta Supercopa “.

En el seu partit, el Mataró ha vençut el Sant Andreu per 15-10.

CN Sabadell (13): Ester; Ortiz, Van der Slot 2, Ariño, Morell 1, Pérez, Cordobés 2, García, Forca 5, Keuning 3, Tankeeva, González, Carilla
CE Mediterrani (10): Rutgers, Duran 1, Deu 1, Wolves, Toha, Prats 3, Espar 2, Tarragó, Setó 1, Dalmases 1, Crespí 1, Puanani, Trojan
Àrbitres: Eduard Caner i Ernest Iñesta
Parcials: 2-4, 4-1,5-4, 2-1