L’ESDI renova el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament

  • Es desenvoluparan projectes de sostenibilitat, pedagogia i recerca aplicada.

  • El conveni de col.laboració entre l’ESDi i l’Ajuntamnet es signa per segon any consecutiu.

L’ESDi i l’ajuntament de Sabadell renoven per al curs 2013-2014 el compromís de col·laboració per la sostenibilitat local, amb l’objectiu de desenvolupar nous projectes amb criteris d’ecodisseny i noves eines per a la comunicació ambiental.

Dins del conveni, es treballarà per dotar la ciutat de nous projectes, idees i eines de comunicació per a la sostenibilitat local. El director general de la Fundació ESDi (FUNDIT), Antoni Garrell, ha remarcat que “l’ESDi creu en els temes de sostenibilitat perquè és l’única via de treballar per al futur” i ha afirmat:

No és hora de dissenyar intel·ligentment productes i serveis sinó de dissenyar productes i serveis intel·ligents. Són aquests els que ens han de permetre que el món sigui sostenible”.

El conveni signat portarà a terme el disseny de càpsules audiovisuals que treballin la temàtica de sostenibilitat en qualsevol àmbit amb l’objectiu de conscienciació social, el disseny i estructuració d’itineraris pedagògics a l’entorn urbà. S’utilitzaran dispositius mòbils i es realitzaran projectes i estudis de recerca aplicada que ajudin a aconseguir implentar l’Agenda 21+10 de Sabadell. Per a tal efecte s’estudiaran casos pràctics com el disseny aplicat als horts urbans i escolars, entre d’altres.

Foto portada: El director general de la Fundació ESDi, Antoni Garrell i el regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, Lluís Monge, signant el conveni a l’Ajuntament. Autor: Ajuntament de Sabadell.