Vot independència

Bona resposta a la convocatòria ‘Signa per la Independència’

  • Es recullen més signatures de les esperades per l’organització.

  • 150 voluntaris han col·laborat en el funcionament de les 14 taules de Sabadell.

Centenars de persones han Signat per la Independència en les 14 taules distribuïdes per diferents punts de la ciutat de Sabadell durant aquest passat cap de setmana. Encara no hi ha xifres oficials, però Sabadell per la Independència es mostren més que satisfets.

L’Assemblea Nacional Catalana ha realitzat una recollida massiva de signatures a favor de la independència a Sabadell i arreu de Catalunya. L’objectiu és que en cas que no es pogués celebrar la consulta, perquè l’estat espanyol no ho permeti, el Parlament de Catalunya pogués comptar amb les signatures recollides per declarar unilateralment la independència de Catalunya.

Signa per la Independencia
Una urna per dipositar el vot per la Independència, a la Rambla. Autor: David B.

Durant tot el dissabte i diumenge, un degoteig de persones han passat per les 14 taules instal·lades als diferents barris. El barri del Centre ha estat el què més afluència de persones ha registrat en les diferents taules. La taula del barri de Can Feu, on només s’anava a obrir durant els matins, va restar oberta durant la jornada degut al gran nombre de persones que anaven a registrar el seu vot. En altres s’han registrat llargues cues en algunes hores determinades, segons SBDxI.

Sabadell per la Independència, la delegació local de l’Assemblea Nacional Catalana, ha manifestat que la resposta dels ciutadans de Sabadell ha estat més nombrosa de la prevista en un primer moment.

En fem una valoració molt positiva tant pels sabadellencs que han participat com dels 150 voluntaris i 35 apoderats que han fet possible el gran nombre de signatures que hem recollit. El nombre de persones que han participat no el sabrem fins d’aquí a uns dies quan fem el recompte final”, ha assegurat Montserrat Chacón, portaveu de Sabadell per la Independència.

En aquesta primera recollida massiva de signatures a favor del dret a decidir, l’Assemblea Nacional Catalana ha instal·lat més de 700 taules a tot Catalunya. La campanya ‘Signa un vot per la Independència’ seguirà oberta i la propera primavera es farà una nova jornada de recollida massiva de signatures arreu del país.

Foto portada: Taules instal·lades a la plaça Doctor Robert, aquest diumenge. Autor: David B.