Canvi de regidor a l’Entesa per Sabadell

  • El geògraf Maties Serracant substitueix Juli Moltó com a regidor de la formació.

  • El canvi al grup municipal es preveu amb vistes a les properes eleccions municipals, l’any 2015.

Després de gairebé dos anys i mig acompanyant la portaveu Virgínia Domínguez, Juli Moltò deixarà de ser regidor de l’Entesa per Sabadell a començament de l’any 2014. El substituirà el geògraf Maties Serracant, amb un canvi amb la vista posada a l’any 2015.

L’assemblea de l’Entesa per Sabadell ha acordat aquest dijous renovar en part el grup municipal. Així, mentre que la portaveu Virgínia Domínguez continuarà fent les seves funcinons, el regidor municipal Juli Moltó deixarà el seu càrrec el proper ple de desembre. Serà substituït el mes de gener per Maties Serracant.

L’Entesa vol així donar continuitat a les futures llistes electorals de l’any 2015. I és que Domínguez no pot repetir com a regidora en virtut del codi ètic de la formació, que regula en dos mandats consecutius el màxim permès, però es vol “aprofitar el bagatge de la cap de llista”, regidora des de l’any 2007. Així que l’Entesa mou fitxa amb Moltò, deixant pas al geògraf Serracant (Sabadell, 1976).

Segons assegura l’Entesa, l’assemblea ha reconegut i agraït el treball de Moltó durant aquest temps. Continuarà sent membre del Secretariat de l’Entesa i assumirà tasques d’assessorament i suport al grup municipal.

Qui és Maties Serracant?

Serracant va néixer l’any 1976 a Sabadell. És geògraf i està especialitzat en temes ambientals i en mobilitat, dedicant-s’hi com a consultor autònom. Està vinculat al moviment ecologista local i comarcal, per exemple, a l’ADENC.

L’any 2012 va idear, conjuntament amb el col·lectiu (Sa)badall, la mostra Urbanoporosi, Sabadell i els silencis urbans, que es va exposar a l’Aliance Française durant uns mesos. Més endavant, el material de l’exposició va formar un llibre del mateix títol. Urbanoporosi analitza des d’un punt de vista crític els canvis urbanístics que s’han produït a Sabadell arran de l’actual conjuntura econòmica.

Foto portada: el coordinador de l’Entesa, Lluis Perarnau, la portaveu municipal, Virgínia Domínguez, el regidor sortint, Juli Moltó, i el regidor entrant, Maties Serracant, aquest divendres a la seu de la formació. Autor: Entesa.