Foto portada: un moment de l'acte. Autor: cedida.

Carrizosa: Ciutadans serà “partit de govern” a Sabadell

El portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, sosté que el seu partit “serà un partit de govern” a Sabadell el proper any, després de les municipals de 2019. 

Ciutadans va entrar per primer cop al ple l’any 2015, amb tres regidors i prop del quart representant, sent la cinquena força més votada. Però a les eleccions autonòmiques d’aquella tardor va ser la segona força més votada i el passat 21 de desembre va guanyar amb claredat a Sabadell, amb un vot molt destacable als barris perifèrics.

Representació “a l’alça”

De cara a les municipals de 2019 tenen clar que l’objectiu és ser “partit de govern”. “Tenim una forta representació que va a l’alça”, diu Carrizosa, qui creu que “els sabadellencs estan molt farts d’estar governats per un alcalde de la CUP i un quatripartit que està oblidant els veritables problemes dels ciutadans” ja que el quatripartit fa política “mirant l’independentisme”.
Segons detalla Carrizosa, a partir de gener el seu partit posarà en marxa la confecció de llistes electorals per a les municipals. El portaveu parlamentari va participar en una trobada amb la ciutadania aquest dilluns a la tarda al Centro Regional de Murcia, situat al barri de Ca n’Oriac.

Foto portada: un moment de l’acte. Autor: cedida.