Una font al carrer Susqueda, a Torre-romeu, l'any 2013. Autor: J.d.A.

Ciutadans critica que el 40 per cent de les fonts de Sabadell no funcionin en plena onada de calor

El grup municipal de Ciutadans lamenta que es dediqui al manteniment del servei “la mateixa inversió que en els últims dos anys malgrat la millora de l’economia” i demanen solucions.

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha criticat a l’equip de govern municipal perquè “el 40 per cent de les fonts de la ciutat no funcionen correctament en plena onada de calor, la qual cosa impedeix que els ciutadans puguin utilitzar-les per refrescar-se o beure aigua”.

El regidor de la formació taronja ha exigit al govern sabadellenc que, en el termini més breu possible, “dignifiqui i mantingui les fonts de Sabadell i posi en funcionament totes aquelles que continuen tancades”.

Fernández ha recalcat que “no té sentit que amb un superàvit de 34 milions d’euros en els comptes municipals, la inversió sigui la mateixa que en 2015, quan s’estava en plena crisi”. En aquest sentit ha atribuït el problema a “la deixadesa” de l’ajuntament de Sabadell.

El problema afecta a pràcticament tots els barris de la ciutat. A tots els districtes és possible trobar fonts que no funcionen des de fa molt temps i que, a més, presenten un estat de conservació pèssim”

“És lògic que els sabadellencs sentin vergonya per la situació d’abandó de les fonts públiques, perquè és lamentable” i ha recomanat als membres del govern municipal que “deixin de barallar-se entre ells per les cadires i els càrrecs, i es posin a treballar per la ciutadania i per treure la ciutat endavant”, ha apuntat Fernández.

Foto portada: una font del barri de Torre-romeu, fa uns mesos. Autor: J.d.A.