El alcaldable de Cs, Adrián Hernández. Autor: David B.

Cs vol mampares i màquines d’ozó als equipaments municipals

Ciutadans proposa la compra de mampares per a adequar amb garanties els punts d’atenció directa al públic i de màquines d’ozó per desinfectar els espais, la flota de vehicles municipals i els autobusos de la TUS.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha llançat una llista de propostes relacionades amb la necessitat que l’Ajuntament garanteixi la seguretat tant dels professionals municipals com dels ciutadans en la gradual transició cap a la nova normalitat que suposarà l’entrada de Sabadell en les successives fases de desconfinament.

“En aquests moments s’hauria de treballar per a millorar l’administració electrònica en aspectes com els tràmits i lliurament de documentació, per evitar la presència física de ciutadans en taulells i finestretes per a portar a unes gestions que bé podrien realitzar-se telemàticament”, ha apuntat Hernández.

Igualment, el portaveu de la formació taronja manifesta “la necessitat que l’atenció presencial en tots els organismes públics de la ciutat es continuï realitzant amb cita prèvia obligatòria, limitació d’aforament i escrupoloses mesures higièniques, tal com s’esmenta en l’acord marc de l’Estat pactat amb els sindicats. D’altra banda anima al Govern municipal “a implementar les mesures negociant amb els sindicats amb representació a l’Ajuntament”.

Hernández considera que “la reincorporació del personal municipal ha de dur-se a terme de manera progressiva i prioritzant el treball no presencial, sent conscients que haurem d’adaptar-nos per un temps a una normalitat diferent a la coneguda prèviament a la pandèmia del coronavirus”.

Foto portada: el portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández, en un Ple. Autor: David B.