Foto portada: moment de tensió. Autor: David B.

Tensa concentració de protesta a l’operatiu de la Guàrdia Civil

Unes 200 persones s’han concentrat a les portes del domicili de Joan Ignasi Sànchez, exregidor de CiU a Sabadell i assessor del departament de Governació, que està sent escorcollat per la Guàrdia Civil en l’operatiu policial d’aquest dimecres a diversos municipis catalans.

Desenes de persones s’han concentrat a les portes de l’edifici i també a la sortida de l’aparcament. Els Mossos d’Esquadra i els concentrats han protagonitzat moments de tensió. Membres de l’equip de govern de Sabadell han participat a la protesta, entre la resta de ciutadans, asseguts a terrra. Els Mossos han desallotjat, no sense molta tensió i algun cop, alguns dels concentrats.

Monells, abans de sortir en ambulància. Autor: David B.
Monells, abans de sortir en ambulància. Autor: David B.

Una persona ha hagut de ser evacuada en ambulància. Es tracta de Marc Monells, que havia estat cap del gabinet d’alcaldia a Sant Cugat i ara dins l’àrea de Promoció de la Ciutat. Monells ha tingut un tira i afluixa amb els Mossos d’Esquadra, ha rebut algun cop i ha patit un atac d’ansietat. Segons ha explicat a Cugat.cat, no té pensat presentar denúncia. També han rebut una trepitjada la tinenta d’alcalde Marisol Martínez (Guanyem). El regidor de Cicles de Vida, Miquel Soler (Guanyem), ha anat per terra.

Cama d'Isidre Soler, aquest dimecres. Autor: J.d.A.
Cama d’Isidre Soler, aquest dimecres. Autor: J.d.A.

D’altra banda, l’exregidor de l’Entesa, Isidre Soler, denuncia que ha rebut una patada per part d’un agent, que li ha deixat una visible marca. Segons ha relatat a aquest digital, sí té previst presentar denúncia.

Foto portada: moment de tensió. Autor: David B.