Foto portada: els regidors de la Crida Anna Lara, Nani Valero i Maties Serracant. Autor: J.d.A

Crida per Sabadell critica els alcaldes de Sabadell i Terrassa per voler reactivar el Quart Cinturó

La formació sabadellenca considera que ambdós municipis aposten por una infraestructura obsoleta, lesiva per a la territori i les persones, alhora que reclamen un canvi de model de mobilitat.

La Crida per Sabadell s’ha posicionat críticament respecte als acords presos entre l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, difosos el passat dilluns. Uns acords que preveuen la constitució d’un front comú estratègic entre ambdues capitals vallesanes per impulsar les infraestructures de la comarca i que es materialitzarà amb la creació d’una comissió bilateral.

En opinió de la Crida, “els  ajuntaments de Sabadell i Terrassa estan reactivant el Quart Cinturó quan l’emergència climàtica i la protecció de la nostra salut exigeixen un canvi cap a un model de mobilitat sostenible”.

En aquest sentit recorden que “ durant el mandat del Govern de Transformació es va descartar el projecte de forma immediata per la destrucció del territori que comportaria i per la necessitat d’aquest canvi en el model de mobilitat”

Així mateix, es fan ressò de l’oposició de nombroses entitats al Quart Cinturó, que al seu parer “és un projecte obsolet i perjudicial per al territori i per a les persones” De manera que el “govern municipal torna a tirar pel dret tancant els ulls davant l’emergència climàtica.”

Front comú de Sabadell i Terrassa per les infraestructures de la comarca