Banderes Si ANC. Autor: David B.

C’s demana a l’Ajuntament que faci retirar les banderoles del ‘Sí de l’ANC

El grup municipal de Ciutadans ha registrat a l’Ajuntament per retirar dels carrers la publicitat de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) a favor del ‘Sí’ en el referèndum de l’1-0.

El portaveu de la formació taronja al consistori, José Luis Fernández, assegura que el consistori ha d’acatar les sentències dels tribunals i demana que no “es permeti l’ús dels espais públics per fer propaganda partidista d’un referèndum que és il·legal”. El referèndum de l’1-0 està suspès des del passat dijous quan el Tribunal Constitucional va admetre a tràmit el recurs del govern central contra la Llei del Referèndum, el decret de convocatòria de l’1-0 i les normes complementàries aprovades pel Parlament i el govern presidit per Carles Puigdemont.

Fernández vol que l’Ajuntament “exigeixi a l’ANC que retiri les seves banderoles de publicitat dels carrers de la ciutat”. Fernández recorda que “només l’Ajuntament pot autoritzar a l’entitat l’ús d’aquests mitjans publicitaris” i demana que si l’ANC no retira les banderoles ho faci el propi consistori.

Foto portada: banderes del Sí a l’Eix Macià. Autor: David B.