Foto portada: la façana de l'Ajuntament, aquest migdia. Autor: David B.

C’s i PP demanaran la retirada de la pancarta ‘Llibertat presos polítics’

Ciutadans demanarà davant la Junta Electoral que es retirin totes les pancartes i símbols que trenquen amb la neutralitat de les institucions catalanes”, segons assegura el seu responsable d’Acció Institucional, el sabadellenc Joan García.

El partit taronja assegura que algunes institucions s’han convertit en un “instrument de propaganda al servei dels separatistes” per penjar pancartes i símbols que demanen la llibertat de polítics que “són a la presó per saltar-se les lleis”.

Des de les institucions no es pot fer propaganda ni afavorir cap partit polític”¡, assegura. En aquest sentit ha afegit que “cal garantir la neutralitat i la pluralitat ideològica de les institucions que representen tots els ciutadans, no només uns quants”.

García, número 7 per Barcelona de les llistes de Ciutadans al 21-D, recorda que la Junta Electoral de Barcelona ja els ha donat la raó en el cas de l’ajuntament de Barcelona. “Presentarem tots els recursos que calgui”, avisa l’exdiputat.

El PP també ho demanarà

Segons informa Ràdio Sabadell, el PP també reclamarà la retirada dels llaços grocs que llueixen als edificis municipals en solidaritat amb els polítics i activistes independentistes empresonats. La formació presentarà denúncia a la Junta Electoral Central. La denúncia també inclourà la pancarta ‘Llibertat presos polítics’.

Foto portada: l’edifici de l’Ajuntament, amb la pancarta. Autor: David B.