Autor: David B.

Cs al govern: ni han presentat el Pla de mandat ni sabem què fan els assessors

El grup municipal de Ciutadans demanarà en el proper ple que es celebrarà el dimarts 7 de juliol, que l’equip de govern municipal presenti el Pla de Mandat 2020-2023 i el Pla d’Actuació del govern.

El portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández, ha manifestat que “hem esperat fins el mes de juliol, quan ha passat un any de govern. Ni abans del començament de la pandèmia a Sabadell ni després no han presentat ni el Pla de mandat ni el Pla d’actuació del govern”.

“Ha passat un any i el govern no ha presentat cap Pla de mandat. Aquest és un element molt important tant per l’oposició com pels ciutadans per poder per fiscalitzar i per saber quins son els objectius del govern durant el seu mandat. A dia d’avui no podem saber quines són les accions que es faran barri a barri”.

Ciutadans presentarà en el proper ple una moció per demanar que el govern presenti el Pla de mandat 2020-2023 i el Pla d’actuació d’any rere any (on es pot veure el grau de compliment de les diverses accions presentades).

Què fan els assessors?

D’altra banda el portaveu de la formació taronja ha demanat més transparència pel que fa als assessors del govern ja que “actualment n’hi ha cinc i només sabem les tasques que desenvolupa la cap d’alcaldia. Volem saber a què es dediquen els quatre assessors restants. Darrerament s’han incorporat dos assessors de Junts per Sabadell, dels quals tampoc sabem quines son les seves tasques”.

Ciutadans demana que els assessors que ja porten un any assisteixin a alguna informativa i que “ens facin un informe del que han fet des del juliol del 2019 fins al juny del 2020 i quin és el pla que tenen previst fins l’any 2023”.

Foto portada: hernández en un ple muniicpal. Autor: David B.